Quantcast
ADVERTORIALS

Ένας συντάκτης μας αποφάσισε να τα κάνει όλα αλλιώς για μια εβδομάδα και να τι κατάλαβε

H ΑΛΦΑ Weiss και οι The Eaters μας έδειξαν τον δρόμο και εμείς το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα


Σπύρος Μαυρογιάννης · 24 Δεκεμβρίου 2018

Όλοι έχουμε τα χούγια μας και τον τρόπο μας αγαπητοί φίλοι, δηλαδή τα πράγματα που ο καθένας από εμάς κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και στο κάτω-κάτω της γραφής: Αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς και γαμάτους, έτσι δεν είναι;

Πολλές φορές είμαστε και περήφανοι για τα πράγματα που μόνο εμείς κάνουμε με τον δικό μας τρόπο –τα δικά μας μυστικά– που δεν είναι δα και κάτι ιδιαίτερο αλλά εμείς χαζοχαιρόμαστε. Όπως εκείνο το στενάκι στο οποίο στρίβεις για να ξελασπώσεις από την κίνηση πριν πας στην δουλειά σου; Και που μόνο εσύ ξέρεις; Και που μοιράζεσαι καμιά φορά με τους συναδέλφους σου σαν με ύφος Μεγάλου Γκουρού και Μάρκο Πόλο της Νέας Σμύρνης;

Όπως εκείνο το μπαράκι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου και εσύ λες «στέκι σου» (αλλά βασικά λέγεται έτσι πράγματι) και που δεν το μαρτυράς σε κανένα για να μην γίνει ξαφνικά Studio 54; Όπως εκείνο το πιάτο που μόνο εσύ νομίζεις ότι φτιάχνεις και είναι η σπεσιαλιτέ σου; Το οποίο είναι μια κοινή μπολονέζ με μια κουταλιά ζάχαρη μόλις βάλεις την τομάτα; Που όταν την βάζεις νιώθεις ότι μαγειρεύεις για εξάστερο ξενοδοχείο;

Ε, λοιπόν η ΑΛΦΑ Weiss και οι αγαπημένοι μας The Eaters αποφάσισαν να δώσουν ένα μικρό twist σε αυτή ακριβώς την μικρή μας περηφάνεια, και να δημιουργήσουν μια σειρά από πανέξυπνα video που μας βοηθάνε να το «κάνουμε αλλιώς» και να πάμε απλά καθημερινά πιάτα ένα βήμα μακριά.

Η ΑΛΦΑ Weiss είναι η μπύρα που απογειώνει το καλό φαγητό. Και ως μέσο έμπνευσης είναι εδώ για να μας αποδείξει πως τα λίγο πιο ψαγμένα και διαφορετικά πράγματα στη ζωή δεν είναι κάτι δύσκολο. Ένας μουσακάς μπορεί να γίνει πραγματικά γκουρμέ απόλαυση που θα σε κάνει θεό στους φίλους σου ή στο άισθημα σου, επειδή απλώς έβαλες μια σάλτσα τεσσάρων τυριών αντί για μπεσαμέλ. Μια μακαρονάδα μπορεί να σε κάνει σουπερ σεφ επειδή χρησιμοποίησες ραγού αντί για κιμά. Και φυσικά ένα οποιοδήποτε πιάτο μπορεί να γίνει σπουδαίο απλώς και μόνο γιατί δίπλα του έχει μια ΑΛΦΑ Weiss.

Είδαμε πως ρολλάρουν οι The Eaters:

Και αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Γιατί μόνο στο φαγητό και όχι οπουδήποτε; Πήραμε σαν πειρα(γ)ματόζωο τον πιστό μας συνεργάτη ειδικών αποστολών Τάσο Μπούγκη και τον εξαναγκάσαμε να αλλάξει βασικές συνήθειες του για μια ολόκληρη εβδομάδα. Κάνοντας τα πάντα αλλιώς. Για να δούμε πως πήγε:

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΚΡΟΣΦΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν έχει σημασία αν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις τρεις ώρες νωρίτερα για να έρθεις στο γραφείο. Το ποδήλατο είναι η νέα φάση και όλοι το λένε αυτό, ο Μπάμπης ο Κρόσφιτ, ο Τάκης ο Παρκούρ και ο Μάικ, εκείνο το παιδί που μένει μόνιμα στην Αμοργό. Από εδώ και πέρα ο Τάσος θα σκάει στο γραφείο με το κουρσάκι του αποφεύγοντας την κίνηση και χάνοντας 30 κιλά σε μια εβδομάδα.

ΤΡΙΤΗ: ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Ο Τάσος είναι ένα παιδί του δρόμου. Δεν είναι ότι ακούει κάθε μέρα ΛΕΞ και ΒΕΒΗΛΟ αλλά τελοσπάντων δεν την βγάζει ακριβώς με Γιούρι Γκριγκαρόβιτς και πειραματικό θέατρο, αυτό από εδώ και πέρα θα αλλάξει και θα ξεκινήσουμε με τις μουσικές του προτιμήσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ (ΠΑΝΤΟΥ)

Αυτά τα «εγώ δεν έχω τηλεόραση», «δεν πιστεύω στα χριστούγεννα», «έχετε μελομακάρονα με γάλα καρύδας;» και λοιπά είναι κάτι που πρέπει να κοπεί. Η γιορτινή ατμόσφαιρα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και γι’ αυτό φέτος θα στολίσουμε τα πάντα, ξεκινώντας απο το γραφείο.

ΠΕΜΠΤΗ: ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΝ’ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1992

Δεν θα πούμε ψεμάτα. Ούτε εμείς θυμόμασταν ότι υπάρχουν ακόμα καρτοτηλέφωνα πριν από αυτό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΓΙΝΕ ΒΙΓΚΑΝ

Tο ULTIMATE CHALLENGE έχει φτάσει στο τέλος του με μια δοκιμασία που μόνο οι πολύ σκληροί θα μπορούν να φέρουν εις πέρας. Ετοιμάσαμε στον Τάσο ένα πιάτο με Αβοκάντο, Ακτινίδιο, Χούμους, Μπρόκολο, Ρόκα, Τοματίνια, Πράσο, Σέλερι και Μπαλσάμικο χωρίς Γλουτένη. Το φωτογραφίσαμε, το πετάξαμε και παραγγείλαμε πιτόγυρα.

Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα ρολλάρει το πράγμα και την επόμενη εβδομάδα (γιατί ο Τάσος μετά απο αυτό παραιτήθηκε). Ίσως η ζωή του να άλλαξε για πάντα, ίσως και όχι, προχωράμε. Αυτό που είναι το σίγουρο είναι οτι παρέα μια ΑΛΦΑ Weiss και τους The Eaters μπορείς να απογειώσεις τα καθημερινά σου πιάτα σε μια ανώτερη γευστική εμπειρία που ίσως αλλάξει τη δική σου ζωή (!)

Δες το κάλεσμα των The Eaters και μπες στο τριπάκι να το κάνεις κι εσύ αλλιώς, στείλε τους ένα μήνυμα, και μπορεί να το δεις σε ένα από τα επόμενα επεισόδια!

Best of internet