Quantcast
ADVERTORIALS

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα ηχείο JBL από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πάρτε τώρα μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να κερδίσετε το μοναδικό JBL Bluetooth ηχείο Pulse 3


23 Δεκεμβρίου 2018

Η Χριστουγεννιάτικη ταινία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ εστιάζει στην «τρέλα» που μας πιάνει, όταν ανοίγουμε ένα δώρο τεχνολογίας. Για να μεταφέρει αυτή την τρέλα προσκάλεσε σε μία απολαυστική συζήτηση τους γνήσια τρελαμένους Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη, που αναλύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματά τους για τα δώρα τεχνολογίας.

Το συμπέρασμα από τις αντιδράσεις τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γεγονός, ότι αν τα δώρα τεχνολογίας τρελαίνουν ακόμα και τους πιο τρελούς, οι δικοί μας άνθρωποι αυτές τις γιορτές σίγουρα θα ξετρελαθούν με δώρα από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς φέτος να «τρελάνετε» τα αγαπημένα σας πρόσωπα με δώρα τεχνολογίας, πάρτε τώρα μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να κερδίσετε το μοναδικό JBL Bluetooth ηχείο Pulse 3, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Το JBL Bluetooth ηχείο Pulse 3 είναι ένα καινοτόμο και πανέμορφο ασύρματο ηχείο, το οποίο θα σε εκπλήξει με το σχεδιασμό του. Έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική καθαρά και δυνατά με τον ήχο να έρχεται από παντού ενώ, ταυτόχρονα, διεξάγεται ένα μοναδικό 360 μοιρών lightshow, με τον LED φωτισμό να αναβοσβήνει στο ρυθμό της μουσικής και να σε ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνεις! Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία JBL Connect+, είσαι σε θέση να συνδέσεις ασύρματα περισσότερα από 100 JBL Bluetooth ηχεία Pulse 3 ή, εναλλακτικά, ηχεία που υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία, και να κάνεις πραγματικότητα το πάρτυ των ονείρων σου.

Για να μπείτε στο διαγωνισμό μέσω του οποίου μπορεί να είστε ο τυχερός που θα κερδίσετε το πανίσχυρο αυτό δώρο, αρκεί να κάνετε τα εξής:

  • Follow στο Instagram της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Like στο Facebook
  • Κάντε ένα Public share το link που διαβάζετε

Ακολουθήστε την ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα social media για περισσότερες πληροφορίες και γιατί όχι, για περισσότερους διαγωνισμούς:

Facebook

Instagram

 

Best of internet