Quantcast
ADVERTORIALS

H αμήχανη στιγμή που ο SNIK κάνει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην νεολαία

Η καμπάνια της DUO επιχειρεί να εξηγήσει τα βασικά στις μικρότερες ηλικίες και επιστρατεύει γι’ αυτό… τους ειδικούς


21 Δεκεμβρίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που η ελληνική νεολαία, το άνθος του τόπου μας, γνωρίζει πολύ καλύτερα από τις παλιότερες γενιές. Και πολλοί είναι οι λόγοι που συντελούν σε αυτό αγαπητοί φίλοι, ας απαριθμήσουμε μερικούς τον εξής έναν: Αράζουμε όλη μέρα με τα κινητά, όλο και κάτι θα έχουμε μάθει, δε μπορεί.

Κάντε το λάθος και συζητήστε για παράδειγμα με το μικρό ανιψάκι σας σχετικά με μια σειρά ζητήματα. Θα συνειδητοποίησετε με τρόμο ότι είναι εξαιρετικά ενημερωμένο για πράγματα που άλλες γενιές στην ηλικία του δεν είχαν καμία επαφή.

Όπως για παράδειγμα, η σεξουαλική επαφή (!) και οτιδήποτε σχετικό. Παρότι βέβαια ένας πιτσιρικάς μπορεί να σου πει στα καπάκια τουλάχιστον 15.000 διαφορετικές λέξεις για το ανδρικό αναπαραγωγικό μόριο, είναι πιθανό να μην έχει καμία απολύτως ιδέα για πολύ πιο βασικά πράγματα, όπως πως να μην κολλήσεις STD, και πώς να παίρνεις στοιχειώδεις προφυλάξεις.

Εκεί πάνω ακριβώς βασίζεται η καμπάνια της DUO με το όνομα SEXIPEDIA η οποία επιχειρεί να συνδυάσει γνωστές περσόνες όπως ο SNIK, o κύπριος youtuber 2J, o σεφ Γιάννης Αποστολάκης και η σεξολόγος Ειρήνη Χειρδάρη σε βίντεο που φαινομενικά είναι κάτι άλλο αλλά στην πραγματικότητα είναι sex education από τους γκουρού του είδους.

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε:

Αυτό που έχει τίτλο «ΠΙΤΣΑ στο ΞΥΛΟ»

Αυτό με τον 2J

Αυτό με τον Μάρα Σαμαρτζή

Αυτό με τον SNIK

Περιέχει την ρίμα «Δύο παρτενέρ, ένα duo για κάθε μια / STD’s δεν θέλεις με την καμία»

Στο SEXIPEDIA θα δεις όλα τα βίντεο, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Best of internet