Quantcast
ADVERTORIALS

10 σκέψεις που κάνεις μόλις τελειώσεις το πανεπιστήμιο

Όταν νιώθεις ότι ανεβαίνει η ΜΠΗΧΗ σου


19 Νοεμβρίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων αγαπητέ φίλε, και αυτούς μπορείς να τους ξεχωρίσεις σε μια παρέα κάνοντας την εξής επιστημονική ερώτηση: ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ;

Η πρώτη κατηγορία θα παρουσιάσει άμεσα εξαιρετικά σοβαρά συμπτώματα όπως τρόμο στο βλέμμα, οξεία αναπνευστική δυσχέρεια, σωματική παράλυση, οίδημα σταφυλής και γενικευμένο μπακακάο. Είναι οι φίλοι που βλέπουν το πτυχίο με τα κυάλια, που χρωστάνε τόσα που έχει παίξει η ιδέα να μπουν στο ΤΑΙΠΕΔ για να ξεχρεώσουν και που οι γονείς τους έχουν αρχίσει να ξανασκέφτονται έντονα τι παίζει με εκείνο το χωράφι στο χωριό.

Η δεύτερη κατηγορία παρουσιάζει εξίσου σοβαρά συμπτώματα όπως τρόμο στο βλέμμα, προσωρινή απώλεια μνήμης, οφθαλμαπάτες και παραισθήσεις και τρομώδες παραλήρημα. Είναι οι φίλοι που μόλις έχουν πάρει πτυχίο, είναι τόσο σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη που προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς παίχτηκε.

Και στις δυο περιπτώσεις, μπορείς να ξεκινήσεις από το CollegeLink, η ομάδα του οποίου θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, την πρώτη σου πραγματική δουλειά! Αυτό γιατί πριν ή μετά τη χειραψία με τον καραφλό κύριο που είναι πρύτανης στη σχολή σου και έχεις δει μια φορά στη ζωή σου, η βασική σκέψη έχει να κάνει με το τι ακριβώς πρόκειται να κάνεις με αυτό το χαρτί στα χεράκια σου.

Έπειτα, μπορείς να απολαύσεις τον άπλετο χρόνο που έχεις πλέον για να βλέπεις λίστες σε άρθρα με gifάκια στο ίντερνετ. Όπως αυτή που ακολουθεί:

No matter what, τσέκαρε το CollegeLink, δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, μπορεί να για παράδειγμα να δουλέψεις στο αντικείμενο που σπούδασες…





Best of internet