Quantcast
ADVERTORIALS

10 ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ φάσεις που θες να ξαναδείς για να το πιστέψεις

Όταν πρέπει να κάνεις rewind για να πιστέψεις στα μάτια σου


LUBEN CREW · 2 Νοεμβρίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Το έχουμε ζήσει όλοι. Είναι εκείνη η στιγμή που αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου πρέπει να το ξαναδείς για να το πιστέψεις. Η στιγμή που είσαι σε μήτινγκ ή μάθημα ή οδηγάς και χάνεις το κορυφαίο γκολ στο ντέρμπι της χρονιάς της Σούπερ Λίγκας. Το δεκάλεπτο που ένα 2-0 γίνεται 2-3 κι εσύ το χάνεις επειδή σκάει το ντελίβερι.

Εκείνη τη στιγμή είναι που χρειάζεσαι έναν διαφορετικό τρόπο να παρακολουθείς τηλεόραση, στο χρόνο που εσύ αποφασίζεις και με τον τρόπο που εσύ γουστάρεις. Αυτό ακριβώς σου προσφέρει η Nova με τις ψηφιακές ευκολίες που σου επιτρέπουν να προσαρμόζεις εσύ τον χρόνο και τον τρόπο που θα απολαμβάνεις τα αθλητικά.

Σκάει απρόοπτο τηλέφωνο που δεν μπορείς να αποφύγεις; Με το Pause & Play τη διακόπτεις και τη συνεχίζεις μετά. Έπεσες πάνω σε κάτι που σου φαίνεται ενδιαφέρον;Με τη βοήθεια της λειτουργίας Rewind & Fast Forward μπορείς να το γυρίσεις πίσω και να το ξαναδείς, να το πας μπροστά ή ακόμη και να ξεκινήσεις την ταινία αυτό που βλέπεις από την αρχή. Μπορείς ακόμη και να γράφεις τα αγαπημένα σου προγράμματα με τη νέα λειτουργία της Εγγραφής. Ακόμη καλύτερα όμως, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις αυτό που υπήρχε ανάγκη να γίνει από τότε που υπάρχει το ποδόσφαιρο. Να κάνεις μόνος σου replay όποτε δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που μόλις συνέβη.

Όταν για παράδειγμα είδες:

Αυτή τη φάση που η ΑΕΚ σουτάρει και σπάει τα δοκάρια

Αυτή τη φάση με τους καλύτερους τραυματιοφορείς στον κόσμο

Αυτή την υπέροχη φάση του Αραούχο

Ή αυτή την κορυφαία στιγμή του Τζέκο

Το μεγαλείο του Αστέρα Εξαρχείων

Ή αυτή την εξωαγωνιστική παρέμβαση

Αυτή τη στιγμή που ο Αλόνσο σώζεται από σίγουρο θαύμα

Ή αυτή την κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Best of internet