Quantcast
ADVERTORIALS

Σπουδές με υψηλή ποιότητα και αναγνώριση στο SAE Creative Media College

Ψάχνεις κορυφαίες σπουδές στα Creative Media; We got you covered!


Νίκος Βαζαίος · 3 Οκτωβρίου 2018

Το SAE Creative Media College, με πάνω από 50 campuses σε όλο τον κόσμο, προσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών επιπέδου Bachelor που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή αναγνώριση σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου. Τα προγράμματα καλύπτουν όλο το φάσμα των Creative Media: Audio & Music Production, Digital Film Production, Game Art Animation, Games Programming & Web Design & Development.


Τι διαφορετικό έχει όμως η SAE Athens;
Θα εκπαιδευτείς από κορυφαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας των Creative Media που θα δώσουν έμφαση στη μοναδικότητά σου, δίνοντάς σου πρόσβαση στον επαγγελματικό εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της, ακόμα και για τα προσωπικά σου projects! Όπως δηλαδή λένε και στην SAE: «Learn by doing and succeed!»


Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων σπουδών στο SAE Creative Media College εξασφαλίζεις: καθιερωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών του Middlesex University, δυνατότητα αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων από́ το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, δυνατότητα συμμέτοχης σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, δυνατότητα συνέχισης των σπουδών σε μεταπτυχιακό́ επίπεδο και ένταξη στο Σύλλογο Αποφοίτων της SAE, το μεγαλύτερο δίκτυο δημιουργών παγκοσμίως.


Εμείς πήγαμε, είδαμε τις state-of-the-art εγκαταστάσεις, δοκιμάσαμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό αλλά και τα studios του campus της Αθήνας, που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια λειτουργίας!

Πάτα play για να δεις και εσύ γιατί ξεχωρίζουν οι σπουδές στην SAE Athens!

Κοραή 2, Μοσχάτο, 2103217661

Website
Facebook

Instagram

Best of internet