Quantcast
ADVERTORIALS

Ανυπομονείς να ξεκινήσει η φοιτητική ζωή; Βρες τη λύση για όλα όσα πρέπει να οργανώσεις σε ένα Public

Oικονομικές λύσεις για να φτιάξεις το φοιτητικό σου γραφείο σε πολύ χαμηλές τιμές, και ό,τι άλλο θα χρειαστείς


8 Οκτωβρίου 2018

Αν μόλις έγινες φοιτητής ή φοιτήτρια αγαπητέ φίλε/η, ξέρεις ότι τώρα ξεκινάνε τα ωραία. Και με το ωραία εννοούμε έξτρα άγχος για ενοικίαση σπιτιού και πολύ σύντομες (και πολύ εκνευριστικές) αψιμαχίες με τους γονείς για το πως θα επιπλωθεί το αυτό ενοικιασμένο σπίτι. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί όλα θα πάνε καλά.

Ήδη έχετε στα χέρια σας την ατελείωτη λίστα με το τι πρέπει να αγοραστεί για το νέο σας σπίτι και είστε κάπως έτσι:

Δεν υπάρχει φόβος. Για τα δύσκολα, το Public είναι εδώ. Γιατί το Public έχει να σας προτείνει ιδέες και λύσεις για να οργανώσετε το νέο σας σπίτι αλλά και να προμηθευτείτε όλα όσα θα χρειαστείτε σαν νέος φοιτητής.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα 54 καταστήματα Public ή όπου και αν βρίσκεστε μπείτε στο public.gr και κάνετε την online παραγγελία σας για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο χώρο σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα του γραφείου σου καθώς και οικονομικές λύσεις για να φτιάξετε το φοιτητικό σας γραφείο με ποιοτικά έπιπλα σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και υπηρεσίες για την αγορά και εγκατάσταση air-condition στο νέο σας σπίτι. Επίσης κλιματιστικό, καφετιέρες και ότι άλλες βοηθητικές μικροσυσκευές χρειάζεστε, καθώς και οικονομικά φωτιστικά και είδη σπιτιού και smart living. Παράλληλα θα έχετε λύσεις σε έτοιμα πακέτα τηλεπικοινωνιών και ρεύματος για το νέο σας σπίτι.

Και φυσικά, ό,τι αφορά στην τεχνολογία. Αναζητήστε το laptop ή τον σταθερό σας υπολογιστή που θα σας καλύψει στις νέες φοιτητικές προκλήσεις που θα ζήσετε: εργασίες αλλά και gaming παιχνίδια με τους νέους σας φίλους στον ελεύθερο χρόνο σας. Το Public είναι ιδανικός προορισμός για σας γιατί εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να γεμίσετε τη νέα σας βιβλιοθήκη με βιβλία και βοηθήματα ανάλογα με τις σπουδές σας. Επόμενο βήμα; Δώστε έμπνευση στις στιγμές που θα περάσετε στο γραφείο σας. Ανακάλυψε σημειωματάρια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, είδη αρχειοθέτησης, gadgets που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και διάφορα είδη διακόσμησης για το χώρο σας.

Για τα δύσκολα της φοιτητικής ζωής, υπάρχει το Public.

Best of internet