Quantcast
ADVERTORIALS

Ακολουθήσαμε την αλεπού στα δύο μεγάλα street parteeeeys σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Και μάλλον δεν ήμασταν οι μόνοι που ανυπομονούσαμε για καλοκαιρινή παρτάρα


Ήταν Παρασκευή και όλοι πήζαμε στο γραφείο. Tο απογεματιάτικο τσατ είχε ανάψει για τα καλά και όλη η παρέα που από το πρωί έπηζε και πέταγε ιδέες για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει η βραδινή βολτάρα μας. Κι ενώ ήμασταν όλοι σε μια φάση να το σκάσουμε θεαματικά, ψάχναμε να βρούμε για που θα μπορούσαμε να το σκάσουμε μακριά από τα συνηθισμένα, μέχρι που έπεσε η ιδέα για την τριπλή street παρτάρα του Μηλοκλέφτη. Καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος άνθρωπος που όταν ακούει τη λέξη ΜΗΛΙΤΗΣ σκέφτομαι ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΗΤΗΣ. 

Ίσως και όχι, δεν πειράζει, προχωράμε.

Κάμποσες μέρες πριν τα σημάδια της αλεπούς που είχαν γεμίσει τα στενάκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μας είχαν προϊδεάσει ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί στην καρδιά των δύο πόλεων, αφού οι μυημένοι είχαμε ήδη ψιλιαστεί ότι οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν με μουσική, αλεπουδιάρηδες νέους διψασμένους για street party και σεβαστές ποσότητες Μηλοκλέφτη. Και ο Μηλοκλέφτης έδωσε στον κόσμο το πιο πολύτιμο πράγμα που μπορεί να ζητήσει κανείς: δύο ξεγυρισμένα τριπλά καλοκαιρινά πάρτι, τα οποία και τιμήσαμε.

Αρχικά, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, οι δρόμοι του Ψυρρή έγιναν το τέλειο σκηνικό για το τριπλό street parteeeeey του Μηλοκλέφτη, μετατρέποντας τα parking και τα στενά, στο κέντρο της Αθήνας, σε stages. Η πονηρή αλεπού αναστάτωσε το κέντρο της πόλης και μας κάλεσε όλους να το «σκάσουμε από τα ίδια» και να αποδράσουμε, ακούγοντας μουσικάρες και φυσικά πίνοντας δροσερό Μηλοκλέφτη.

Μαζεύεται επιτέλους το τρελό παρεάκι και όσο πλησιάζουμε προς την παρτάρα τραγουδάμε φωναχτά Και σκάμε στου Ψυρρή και συνειδητοποιούμε ότι είναι όλοι εκεί! Οι Chikn Band και ο Dj Santoner Rpz δίνουν πόνο στο parking στην Αγίας Θέκλας. Περπατάμε ανάμεσα στον κόσμο και πηγαίνουμε λίγο πιο πέρα, στην οδό Πιττάκη όπου βλέπουμε τους Beatboxers PAIN & Le Toxic, τον Dj Beatstrike και οι street dancers Icler και Popping Butterfly έχουν μετατρέψει ολόκληρο το δρόμο σε open stage. Όσο προσπαθούμε να χωνέψουμε την απίστευτη φασάρα που έχει στηθεί στην Πιττάκη, συνειδητοποιούμε ότι στο Parking στην Παλλάδος οι DJ’s Jacque Ho και Canadian Tuxedos μίξαραν μουσικάρες και όλοι συμφωνήσαμε ότι έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα το κέντρο της πόλης. Από το party δεν μπορούσαν φυσικά να λείψουν οι ξυλοπόδαροι της Circus Athens, οι οποίοι αν και μας έκαναν να νιώσουμε κοντοί, τους το συγχωρέσαμε, πάνω στην ώρα που οι City Skaters μοιράζαν street food στις πεινασμένες μας ψυχές. Μουσικές, παγωμένο μηλοκλέφτη και φαΐ και καλοκαίρι και κέντρο της πόλης γεμάτο με αλεπουδιάρηδες που ψοφάνε για πάρτι, δε θέλαμε τίποτα άλλο.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Αθήνα από το τριπλό street parteeeey του Μηλοκλέφτη, η πονηρή αλεπού άρχισε να εμφανίζεται και στα στενάκια της Θεσσαλονίκης, προετοιμάζοντας τον κόσμο για αυτό που θα ακολουθήσει. Εάν ήδη μαντέψατε ότι έπαιξε αντίστοιχη παρτάρα στη Θεσσαλονίκη, τότε μάλλον είστε ο χαμένος αδερφός κάποιου γέροντα μάντη ξερωγώ και μπράβο σας. Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 20.30, η αλεπού έσκασε όντως μύτη στα στενά της Βαλαωρίτου ταράζοντας την ρουτίνα όλων αυτών που βρέθηκαν στην #SKG εκδοχή της παρτάρας του Μηλοκλέφτη.

Στην Στοά Μαλακοπή η φάση είχε απ’ όλα beatboxers, street dancers και djs sets, στο πάρκινγκ της Βίκτωρος Ουγκώ εμφανίστηκαν οι Gangsters of Love και ο DJ Larry SKG και στο στενό της Ερνέστου Εμπράρ, οι αλεπουδιάρηδες Θεσσαλονικείς παρασύρθηκαν στους ρυθμούς ενός δυνατού DJ set. Φυσικά από το #SKG πάρτι της αλεπούς δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ξυλοπόδαροι από το Μονόκυκλο, αλλά και οι Roller Lovers με τα rollers που μοίρασαν KFC στον κόσμο που είχε γεμίσει τα τρία στενάκια.

Τέλος, στο στενό της Ε.Εμπραρ οι Theano G. και John Patelias δημιούργησαν μαζί με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ ένα έργο τέχνης, για να θυμούνται τα στενά της Βαλαωρίτου αυτό το απόγευμα.

Όσοι ακολουθήσατε την αλεπού φέτος τον Ιούνιο προφανώς και καταλήξατε μαζί μας σε αυτά τα δύο μεγάλα τριπλά καλοκαιρινά street parteeey και  τώρα ξέρετε πως στις φάσεις που μπετώνετε μέσα στην αβάσταχτη ρουτίνα, δεν έχετε παρά να το σκάσετε απ’ τα ίδια και να τη δείτε λίγο διαφορετικά, με όλους αυτούς που θέλουν επίσης να δουν επιτέλους τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εμείς την είδαμε αλλιώς και μπαίνουμε στο καλοκαίρι με φόρα.

Best of internet