Quantcast
ADVERTORIALS

Το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει μυστικό “Ραντεβού στον Ήλιο!”

Μια ανατρεπτική ενέργεια, ένα ραντεβού στα «τυφλά» κάτω από τον ζεστό ήλιο σου δίνει αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου.


26 Ιουνίου 2018

Μετά την περσινή επιτυχημένη νεανική καμπάνια «Πάμε για Πλωμάρι», το Ούζο Πλωμαρίου επιστρέφει ακόμη πιο ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις. Και σου δίνει ένα ραντεβού τόσο αναπάντεχο, σχεδόν… μυστικό!

40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου, γεμάτη Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις… κάτω από τον ήλιο!    

Έχεις απορίες; Δεν χρειάζεται, θα στα εξηγήσουμε όλα. Ή σχεδόν όλα…

Μπες στο microsite www.rantevoustonilio.gr που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ενέργεια και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο τσακ-μπαμ και δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις, μετά από κλήρωση, μαζί με τρεις φίλους/ες σου μία δωρεάν πρόσκληση για το πιο ανεπανάληπτο μουσικό ραντεβού!

Έχεις κι άλλες απορίες; Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις ότι είναι σε αυτό το «Ραντεβού στον Ήλιο» θα περάσεις υπέροχα, θα ακούσεις live MAD μουσικές που θα σε συναρπάσουν, θα σε περιμένει το αγαπημένο σου Ούζο Πλωμαρίου σε μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση και το καλύτερο… παρουσιαστής του event, θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες Standup comedians, ο Ζήσης Ρούμπος!

Αν θες και εσύ να ζήσεις αυτή την μοναδική live εμπειρία… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Μπες στο www.rantevoustonilio.gr και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

https://www.facebook.com/ouzoplomari/

Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου

Presented by MAD Secret

Best of internet