Quantcast
ADVERTORIALS

Welcome Host: Η εταιρεία που αναλαμβάνει για ‘σας την προώθηση της κατοικίας σας

Τι γίνεται στην περίπτωση που έχετε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι σε κάποιον τουριστικό προορισμό, το οποίο δεν έχει ενοικιαστεί ή δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε μαζί του;


18 Απριλίου 2018

Aυτό ήταν αρχικά το ερώτημα του δημιουργού της WelcomeHostΝάσου Αποστολόπουλου.

Η WelcomeHost είναι μια εταιρεία η οποία αναλαμβάνει μία κατοικία και την προωθεί μέσα από το Airbnb, Booking, Homeaway, Tripadvisor, τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες παγκοσμίως, δηλαδή, στο χώρο της ενοικίασης διαμερισμάτων για βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Αυτό που διαφοροποιεί την WelcomeHost από τις τόσες εταιρείες διαχείρισης είναι η αυστηρή επιλογή των διαμερισμάτων. Αναλαμβάνει μόνο premium διαμερίσματα σε συγκεκριμένες περιοχές ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που όλοι οι ιδιοκτήτες αναζητούν -βραβείο SUPERHOST από την Airbnb και κριτικές 5 αστέρων σε όλες τις πλατφόρμες. Επίσης, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην διάθεση του κάθε επισκέπτη όπως εκπτώσεις στις μεταφορές, σε εστιατόρια, εξατομικευμένο χάρτη με συμβουλές το πως να διαχειριστούν τις ημέρες στο κέντρο της πόλης κλπ.

Αυτό που κάνει η WelcomeHost δεν είναι απλά το να διαχειρίζεται ένα διαμέρισμα αλλά να το αναδεικνύει μέσα από τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα; Πολλές κρατήσεις και εξίσου πολλές καλές κριτικές. Στόχος της WelcomeHost είναι να νιώσουν όλοι οι επισκέπτες σαν ντόπιοι..

#LiveLikeLocal

Πρακτικά, η WelcomeHost αναλαμβάνει κατ’ αρχήν να αξιολογήσει ένα διαμέρισμα και να προτείνει λύσεις. Μετά, μπορεί να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια ώστε το ακίνητο να γίνει ελκυστικό και λειτουργικό για κάθε υποψήφιο ενοικιαστή από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Στη συνέχεια, αναλαμβάνει τη διαχείριση του μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας, δηλαδή, φτιάχνει και διαχειρίζεται την καταχώρηση του, διαχειρίζεται τις κρατήσεις και κανονίζει την παραλαβή-παράδοση «μισθωμάτων», είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία και τα αιτήματα των ενοικιαστών 24/7, καθαρίζει το χώρο σου και αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες. Και τέλος κρατάει μία σχετικά μικρή προμήθεια.

Best of internet