Quantcast
ADVERTORIALS

4 γκατζετάκια που λιγουρευόμαστε φέτος το Πάσχα

Οικογενειακές ιστορίες με νονούς σε κρίση ηλικίας


LUBEN CREW · 3 Απριλίου 2018

Το Πάσχα πλησιάζει, αγαπητέ φίλε, κι εκτός από το φαγητό που κατά κοινή ομολογία είναι το challenge των ημερών, το κεφάλαιο δώρo είναι μια εξίσου σημαντική υπόθεση που χρήζει θα λέγαμε ιδιαίτερης προσοχής. Όχι μόνο για το δίμετρο πλέον βαπτιστήρι σου το οποίο μεγάλωσε -και μαζί μ’αυτό μεγάλωσες κι εσύ- που ξέρει όλα τα καινούργια γκατζετάκια καλύτερα από ‘σένα αλλά και για τον εαυτό σου τον ίδιο που κάπως πρέπει να τον καλοπιάσεις, να τον παρηγορήσεις έστω, για τα χρόνια που πέρασαν και πίσω δεν γυρίζουν.

Άλλωστε, είμαστε σίγουροι ότι κι εσύ όπως κι εμείς αναπολείς εκείνες τις ανέμελες στιγμές που ήσουν παιδί και περίμενες πώς και πώς την ιερή ώρα του unboxing. Αυτό το σκρατς από το περιτύγμα που σκίζεται, την μυρωδιά του καινούργιου, την πρώτη νύχτα που κοιμόσουν με το χαζό χαμόγελο του αληθινά ευτυχισμένου αγκαλιά με το δώρο σου. Έλα, παραδέξου το, ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ. Εκείνες τις αθώες εποχές, βέβαια, δεν το λέγαμε unboxing αλλά ξέρεις τι λένε για το γήρας. Ου γαρ έρχεται μόνον.

Επειδή, λοιπόν, όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος γίνεται και πάλι μωρό, τσέκαρε 4 γαμάτα γκατζετάκια από το Public για να το παίξεις ιστορίας φέτος στο βαπτιστήρι αλλά και για να πάρεις επιτέλους κι εσύ ο ίδιος καινούργιο “παιχνίδι” και να σκάσει λίγο το χειλάκι σου μέρες που είναι. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ;

Xiaomi Redmi Note 4X 64GB Χρυσό Smartphone


Ένα υψηλής ποιότητας 4G Smartphone με λειτουργία Dual Sim, το Xiaomi Redmi Note 4x Dual Sim έχει λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος για απόλυτη ασφάλεια της συσκευής και θα το βρεις σε τιμή έκπληξη. Με οθόνη Full HD IPS  5.5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4GB RAM, εξαιρετικό ηχείο και υποστήριξη δικτύων 4G LTE καθώς και δύο κάμερες 13 Megapixel και 5 Megapixel, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ιδανικές για φωτογραφίες, selfies και βιντεοκλήσεις.

Samsung Galaxy A8 32GB Orchid Grey Dual Sim Smartphone

Μία εξαιρετική συσκευή για high-end χρήστες, το smartphone Samsung Galaxy A8 είναι αρκετά ισχυρό για να καλύψει πολλά περισσότερα από την καθημερινότητά, και εξαιρετικά ευέλικτο. Διαθέτει μεγάλη και ευκρινή οθόνη Super AMOLED FHD+ στις 5.6 με τέλεια αντίθεση χρωμάτων, ενώ ξεχνάει τα όρια: η οθόνη καταλαμβάνει όλο το εμπρόσθιο μέρος. Κρύβει μέσα του έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2 GHz 1.6 GHz και 4GB RAM, ενώ διαθέτει χωρητικότητα 32GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 256GB σε ξεχωριστή θύρα. Η Dual Front Camera (16 & 8 MP) κάνει δυνατή την αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα της συσκευής, ενώ επίσης διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για επιπλέον τρόπους προστασίας της συσκευής.

Action Camera Nilox Evo 360 WiFi


Oλοκληρωμένη θέαση 360 μοιρών σε ανάλυση Full HD, με την action camera Nilox Evo 360. Με φακό 360 μοιρών, με τεράστιο εύρος θέασης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποκτούν «αέρα» ποιοτικής 360 απεικόνισης, τα οποία βέβαια, μπορείς να απολαύσεις και με ένα VR headset για να… «βυθιστείς» στα όσα τράβηξες.

Laptop Quest Combo 2in1 V113-BK – 11.6”

Tο Quest Combo 2in1 V113-BK είναι ένα laptop ευέλικτο, αξιόπιστο και πάνω απ’ όλα πολύπλευρο που θα σε βολέψει σίγουρα στις καθημερινές σου αναζητήσεις. Είναι εξοπλισμένο με όσα χρειάζεσαι είτε πρόκειται για ελαφριές εφαρμογές γραφείου, είτε για απλή χρήση όπως το σερφάρισμα στο internet. Ανήκει στην κατηγορία των 2 in 1, των μηχανημάτων δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία τόσο στον ρόλο του laptop, όσο και σε αυτόν του tablet. Οι μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος, τέλος, το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά.

Best of internet