Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτό το animation με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το Milko ευχόμαστε να γίνει ολόκληρη ταινία

Αν ο Γιάννης ζούσε στο σύμπαν της Pixar και ξέμενε από milko


Χρήστος Πρόεδρος · 6 Φεβρουαρίου 2018

Δύσκολη υπόθεση να φτιάξει κανείς μια διαφήμιση που να αξίζει όντως να τη δεις και να την ξαναδείς, αγαπητοί φίλοι, αλλά φαίνεται ότι αυτό το animation με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το Milko τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Με ένα animation που παρόμοιο δεν έχουμε δει ποτέ ξανά σε ελληνική παραγωγή, που θυμίζει Pixar, αλλά έχει πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βλέπουμε την ιστορία του Greek Freak που θέλει ένα Milko για να παίξει στον επόμενό του αγώνα.

Μπορεί ο Γιάννης να έχει μια εντελώς επιτυχημένη πορεία στο μπάσκετ και στην ομάδα των Milwaukee Bucks, αλλά αυτό σημαίνει ότι ζώντας στις ΗΠΑ, δεν του είναι και τόσο εύκολο να βρει ένα Milko όταν το χρειάζεται.

Στο επικό animation βλέπουμε τον αγαπημένο Greek Freak να αράζει σε ένα στρώμα που επιπλέει σε μια λίμνη από Milko, μέχρι που η λίμνη στερεύει και ο Γιάννης ξυπνάει καταιδρωμένος για να συνειδητοποιήσει ότι έβλεπε όνειρο, όμως στα καπάκια ανακαλύπτει ότι έχει πράγματι ξεμείνει από Milko.

Αφού βλέπει ότι ούτε στην ύστατη καβάτζα του δεν υπάρχει το back-up μπουκάλι για τις δύσκολες ώρες, παίρνει φρικαρισμένος στο skype τα αδέρφια του και τους λέει ότι σε 48 ώρες έχει αγώνα και δεν παίζει αν δεν πιει ένα μίλκο. Η ιδέα πέφτει από τα Αντετοκούνμπρος να ζητήσει από τον κόσμο να του φέρουν ένα μπουκάλι.

Τα νέα μαθαίνονται και οι θαυμαστές του Γιάννη σηκώνονται από καρέκλες, ντιβάνια, κρεβάτια και με αεροπλάνα και παπόρια προσπαθούν να πάνε το πολυπόθητο μπουκάλι στον Γιάννη πριν τον αγώνα. Δε σας λέμε περισσότερα για το βίντεο, απλά δείτε το. Τέλος, ο Γιάννης λέει πως «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα» και όταν το ακούς από κάποιον που το έχει κάνει ήδη πραγματικότητα, έχει διπλή αξία.

Αν μας ακούει κάποιος υπεύθυνος, ας φτιάξει αυτό το animation σε μια ολόκληρη ταινία κι εμείς σίγουρα θα τρέξουμε να τη δούμε.

Best of internet