Quantcast

Ασέβαστο είπε τον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι επειδή τον καθάρισε σαν αυγό μετά το άκυρο που του έριξε

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο

THE NEWSROOM

25 Ιανουαρίου 2024

Η σχέση Μπρινιόλι-Παναθηναϊκού πάει από το κακό στο χειρότερο. Εκεί που όλοι μέσα και γύρω από την ομάδα έπιναν νερό στο όνομά του, το θέμα της ανανέωσης τα έκανε όλα ώπα. Μετά τις περσινές μαγικές του εμφανίσεις, ο Ιταλός ήθελε γκαφρά τα οποία ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται ότι του έδωσε, αλλά εκείνος και πάλι χείωσε την πρόταση ανανέωσης.

Με τις φήμες συμφωνίας με άλλη ομάδα του Big 4 να οργιάζουν, οι πράσινοι αποφάσισαν να τελειώσουν τον Ιταλό μια ώρα αρχύτερα και πήρανε στη θέση του τον Νταγκόφσκι. Μέχρι τώρα ο Μπρινιόλι δεν είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα, όμως αυτή η ώρα έφτασε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Tuttomercatoweb, ο Ιταλός την άνοιξε στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον ασέβαστο. Πιο αναλυτικά:

“Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Ήταν ξαφνικό. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Όταν άλλαξε ο προπονητής, με ρώτησαν τι θέλω να κάνω και είπα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο μέρες με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου. Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα πήγαινα καλά. Μετά ίσως να έκανα μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει για τον σύλλογο και τη δουλειά μου”.

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

Best of internet