Quantcast

Περήφανος για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, σε περίπτωση που το ξεχάσατε

THE NEWSROOM

21 Δεκεμβρίου 2023

Η μεταγραφή της χρονιάς έγινε πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει βόμβα μεγατόνων με Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε χρέη νομικού εκπροσώπου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, σε μια κίνηση που ήρθε να ταράξει τα νερά της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Κούγιας δήλωσε σήμερα υπερήφανος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και υπενθύμισε το σπουδαίο έργο που άφησε πίσω σε όποια ΠΑΕ κι αν έμπλεξε. Παράλληλα μας υπενθύμισε ότι ακόμα και σήμερα όλοι τον παρακαλάνε να αναλάβει τις ομάδες τους:

“Η επιστημοσύνη μου, η ηθική υποδομή της προσωπικότητός μου, η παθολογική αγάπη μου για το καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο, το οποίο έχω υπηρετήσει και πληρώσει με εκατομμύρια ευρώ επί 41 χρόνια ως ιδιόκτητης και πρόεδρος ιστορικών ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, Η ΑΕΛ και τώρα η ομάδα της γενέτειρας των γονέων μου, η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, δεν είχαν ούτε θα έχουν ποτέ χρώμα. Διαχρονικά και κάθε μέρα με παρακαλούσαν και με παρακαλούν να αγοράσω και να διοικήσω όλες τις ιστορικές και αξιόλογες ελληνικές ομάδες, ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ”.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους δεν μπορούν να περιμένουν να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Best of internet