Quantcast

Καλό αλλά όχι ηγέτη που συχνά εκθέτει τον Μπαρτζώκα θεωρεί τον Γουόκαπ ο Μάντζαρης

Λογικά θα χρειαστεί να καταπιεί και μερικά σπαθιά για να σταματήσει να τον εκθέτει

THE NEWSROOM

9 Νοεμβρίου 2023

Από τότε ήρθε στο Ολυμπιακό, ο Τόμας Γουόκαπ (γνωστός και ως Θωμάς Γουοκαπόπουλος) έχει κάνει φοβερό step up στο παιχνίδι του και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία guard στην Ευρώπη. Οι φίλοι του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πίνουν νερό στο όνομά του καθώς βλέπουν έναν παίκτη που παίζει μόνιμα στα κόκκινα (ωπ μας έκατσε αστειάρα εδώ) και προσφέρει σε όλους τους τομείς του παρκέ.

 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ωστόσο θεωρεί ότι ο Γουόκαπ αρκετές φορές εκθέτει τον Μπαρτζώκα επειδή εκείνος τον χρησιμοποιεί σαν ηγέτη χωρίς να είναι. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάρε Βάλε και όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα απάντησε το εξής:

“Ο Γουόκαπ είναι παικταράς, βιονικός, ρομπότ, αλλά θέλει δίπλα του έναν Μάικ Τζέιμς, έναν Κώστα Σλούκα, έναν Σέιν Λάρκιν. Δεν είναι ο Γουόκαπ παίκτης που μπορεί να παίζει 35 λεπτά. Είναι τρομερός συμπληρωματικός παίκτης, δεν είναι ηγέτης στην ομάδα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το λάθος του Μπαρτζώκα, ότι θέλει να κάνει τον Γουόκαπ τώρα ηγέτη, ο οποίος γι’ αυτό πολλές φορές τον εκθέτει. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος του”.

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε αρκετά να βρούμε περιπτώσεις που ο Γουόκαπ να εξέθεσε τον Μπαρτζώκα αλλά δυσκολευτήκαμε. Εσείς τι λέτε;

Best of internet