Quantcast

Τίτλους με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Ναν, το ινδικό ψωμί ξεκινούν από Δευτέρα οι φίλοι της ομάδας

Ναν έλα τους έχει πιάσει τρέλα

THE NEWSROOM

3 Νοεμβρίου 2023

Ο Κέντρικ Ναν είναι το τελευταίο μουράτο απόκτημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού και οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να τον δουν με τα πράσινα. Το hype για τη μεταγραφή του ήταν έτσι κι αλλιώς μεγάλο, καθότι ο Αμερικάνος είναι παιχταράς, αλλά το γεγονός ότι είναι παίκτης που για καιρό ήθελε ο αιώνιος αντίπαλος, το κάνει ακόμα μεγαλύτερο. Η άφιξη του Ναν έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα και ο ίδιος φρόντισε να στείλει τα μηνύματά του μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο site της ομάδας.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ναν δεν μας έκανε ιδιαίτερα σοφότερους αφού είπε πάνω κάτω τις γνωστές κλισεδίες, όπως:

 «Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Έρχομαι σε ένα σπουδαίο κλαμπ, σε μια υπέροχη χώρα, την Ελλάδα και σε μια πανέμορφη πόλη, την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή και ανυπομονώ να παίξω για εκείνη»

Ή

«Δεν θέλω να υποσχεθώ οτιδήποτε. Θα τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Με τις ηγετικές μου ικανότητες και την εμπειρία μου φιλοδοξώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Όπως προανέφερα θέλω νίκες αλλά και να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Παρόλα αυτά μετά τη συγκεκριμένη συνέντευξη έχει παρατηρηθεί μια αξιοσημείωτα αυξητική τάση στις πωλήσεις ινδικού ψωμιού στην Αθήνα. Άγνωστο γιατί.

Best of internet