Quantcast

Επιστρέφουν μέχρι να τους ξαναδιώξουμε οι ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της Superleague

UEFA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

THE NEWSROOM

12 Σεπτεμβρίου 2023

Με ξένους διαιτητές θα γίνουν τελικά τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης την ερχόμενη αγωνιστική. Με χειρουργικούς χειρισμούς και μπόλικο παρακαλετό, η ΕΠΟ κατάφερε να πείσει την UEFA να μας στείλει ξανά ξένους διαιτητές και επέτρεψε στους ίδιους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του να σφυρίξουν ένα ελληνικό ντέρμπι.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να τους ξαναδιώξουμε και η UEFA να εκδώσει ταξιδιωτικές οδηγίες για να μην ξαναέρθουν στη χώρα μας. Το ΣΚ που μας έρχεται έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στοίχημα. Να κάνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο περήφανο ξανά. Θα τα καταφέρουμε με την πρώτη ή θα χρειαστούμε και δεύτερη ευκαιρία; Η ΕΠΟ πάντως με ανακοίνωσή της μας ενημέρωσε ότι είναι η τελευταία φορά που η UEFA μας κάνει το χατήρι. Αναλυτικά η ανακοίωση:

“Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική. Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα”.

Best of internet