Quantcast

Muppet Show χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Μελισσανίδης, εξαιρετικό παραμένει το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες

Βούτυρο στο ψωμί του

THE NEWSROOM

30 Μαΐου 2023

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα δώσει απολογιστική συνέντευξη τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήμασταν σίγουροι ότι θα παράξει content με το τσουβάλι. Φυσικά δεν μας απογοήτευσε. Ανάμεσα στα διάφορα punchlines αυτού του δεινού ατακαδόρου, εκείνο που ξεχώρισε ήταν αυτό για τον Παναθηναϊκό. Πριν από μερικές βδομάδες, ο Ιωάννης Αλαφούζος σε μια επίθεση αγάπης προς την Ένωση είπε ότι ανοιχτά ότι εκείνη έκλεψε το πρωτάθλημα και ότι κόλλησε επίτηδες covid τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η σιγή από πλευράς ΑΕΚ ήταν ύποπτη, άλλα if you know, you know ότι ήταν απλά θέμα χρόνου. Χθες λοιπόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε για το θέμα και η απάντηση του ήταν η εξής:

«Τι να με ενοχλήσει, όταν ακούω Μuppet Show; Muppet Show ήταν αυτά. Τι να με ενοχλήσει; Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο, αγαπάω το ποδόσφαιρο. Βγαίνουν και λένε αυτά; Τους κολλήσαμε κορονοϊό, σε τέσσερα παιχνίδια δεν κέρδισαν μέσα στην έδρα τους. Και φταίει ότι τους κόλλησε κορονοϊό η ΑΕΚ; Γιατί τους κόλλησε κορονοϊό η ΑΕΚ; Ποιος του ότι είχε covid η ΑΕΚ; Τι είναι αυτά που λένε, Muppet show

Είναι φανερό ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε εξαιρετική φάση και η αλληλοεκτίμηση ξεχειλίζει.

Best of internet