Quantcast

Αρρωστάκι με την ΑΕΚ έγινε random Αμερικάνος Youtuber, έσκασε Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσει το νταμπλ

Η καψούρα τον για τον Δικέφαλο

THE NEWSROOM

27 Μαΐου 2023

Ο Εμέκα είναι ένας Αμερικάνος Youtuber που μάθαμε από τις σκασιές του σε διάφορα ελληνικά ντέρμπι με σκοπό να παράξει content για το ψιλοκλασμένο κανάλι του. Η αλήθεια είναι πως μπορεί το «Αμερικάνος Youtuber» να ακούγεται κάπως ψαρωτικό, όμως στην πραγματικότητα ο μαν δεν είναι τόσο γνωστός όσο ακούγεται. Παρόλα αυτά η φάση του είναι να σκάει σε διάφορα γήπεδα και να παρακολουθεί μεγάλα παιχνίδια.

Στη χώρα μας επισκέφτηκε Opap Arena, Τούμπα και Λεωφόρο αλλά όπως φαίνεται την καρδιά του κέρδισε η ΑΕΚ. Ο Eμέκα κωλοψήθηκε με το νέο γήπεδο της Ένωσης το οποίο ψύχραιμα αποκάλεσε το ομορφότερο στον κόσμο, έσκασε σε δύο παιχνίδια της με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ήταν επίσης στη Φιλαδέλφεια την Τετάρτη για να δει τελικό να πανηγυρίσει το νταμπλ σαν κανονικός οπαδός της ομάδας. Μάλιστα πήγε μέχρι και τα διόδια για να υποδεχτεί το πούλμαν. Όπως είπε και ο ίδιος:

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για να δω την ομάδα που έχω αγαπήσει σε αυτή την περιοδεία (σ.σ. στα γήπεδα), να παίζει για το Κύπελλο Ελλάδας εναντίον του ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ. Αυτή τη φορά ο αγώνας διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου λόγω της έντονης αντιπαλότητάς τους. Το παρακολούθησα στο κατάμεστο μπαρ Byzantine Gonia στη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ κοντά στην “Opap Arena”. Αν και αυτό ήταν διαφορετικό γιατί δεν ήμουν σε γήπεδο, η ατμόσφαιρα δεν με απογοήτευσε»

 

Best of internet