Quantcast

Στραβωμένος που θεωρούν την Παρί τσιφλίκι του εμφανίστηκε ο παίκτης, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της Κιλιάν Μπαπέ

Μα από που προκύπτει κάτι τέτοιο;

THE NEWSROOM

6 Απριλίου 2023

Ο Κιλιάν Μπαπέ θεωρείται από την κοινή γνώμη διάδοχος των Μέσι και Κριστιάνο και ίσως να είναι και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Γάλλος έφτασε πέρυσι μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μετά από ένα αρκετά κουραστικό σίριαλ τελικά την κήδεψε για να μείνει στην Παρί και να τη βλέπει να τον αποκλείει και στη συνέχεια να κατακτά το Τσου Λου χωρίς αυτόν. Το παρασκήνιο γύρω από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήθελε τον Μπαπέ να γίνεται ουσιαστικά το αφεντικό της ομάδας έχοντας λόγο σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται.

Αυτό προφανώς δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί από κάπου, όμως είναι κοινό μυστικό ότι το starboy της Γαλλίας κάνει κουμάντο στην πρωτεύουσα. Πρόσφατα και με αφορμή ένα βίντεο της ομάδας στο οποίο συμμετείχε χωρίς να δώσει έγκριση, φρόντισε να διαψεύσει ξανά τις “φήμες”.

Μόλις συμμετείχα στην προβολή της καμπάνιας του συλλόγου για τη σεζόν 23/24. Ουδέποτε ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Μοιάζει με μια βασική συνέντευξη σε μια ημέρα μάρκετινγκ. Διαφωνώ με αυτό το βίντεο που αναρτήθηκε. Αυτός είναι ο λόγος που αγωνίζομαι για τα δικαιώματα εικόνας. Η Παρί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Κιλιάν Σεν Ζερμέν“.

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμάς σίγουρα μας έπεισε.

Best of internet