Quantcast

Σχολικό μπούλινγκ από τον νταή του σχολείου Τάκη Λεμονή έχει υποστεί ο Χρήστος Θηβαίος σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου

Ναι είναι νταής

THE NEWSROOM

23 Μαρτίου 2023

Ο Χρηστός Θηβαίος είναι γνωστός για τα τραγούδια και για διάφορες μαλακίες που έχει πει κατά καιρούς. Πλέον υπάρχει και ένας τρίτος λόγος για να αναφερόμαστε σε εκείνον. Ο λόγος αυτός έχει να κάνει με το μπούλινγκ που έχει υποστεί από τον Τάκη Λεμονή κατά τα σχολικά τους χρόνια. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Sir Takis και μια μέρα έκανε το λάθος να τον ενοχλήσει

«Μια μέρα είχα πάρει άδεια από το μάθημα και είχα πάει στο εκκλησάκι του σχολείου και έπαιζα με την ηλεκτρική κιθάρα και όπως έπαιζα και τους είχα πρήξει όλους, έβγαινε ο μαθηματικός “Θηβαίε πιο σιγά”. Εμείς ήμασταν αναγκασμένοι να είμαστε κουρεμένοι. Οι μεγαλύτεροι είχαν μαλλιά, σκουλαρίκια, τους θαυμάζαμε και τους φοβόμασταν. Όπως παίζω λοιπόν, έρχεται ένας ψηλός, γεροδεμένος, με μακριά μαλλιά, ήταν και ο αρχηγός τους σχολείου που έπαιζε μπάλα και τον ενοχλούσα εγώ. Μου λέει “Πιτσιρικά μας ενοχλείς”, του λέω “Συγνώμη, θα κάνω πιο σιγά”. Χαμηλώνω και συνεχίζω να παίζω. Ξαναέρχεται πάλι, με πιάνει από το σβέρκο, μου τραβάει το αυτί και μου λέει: “Να σου πω μας ενοχλείς, χαμήλωσε. Παίζουμε μπάλα”.

Εμείς θα πούμε ότι εκείνη η τραμπούκα από τον Λεμονή ίσως ήταν λίγο άδικη για τον νεανία Θηβαίο. Σίγουρα θα άξιζε πολύ περισσότερο ένα τράβηγμα αυτιού όταν το 2015, μέσα στην καρδία της κρίσης, έλεγε ότι οι νέοι είναι τεμπέληδες και ότι μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με παξιμάδι και ελιά. Αλλά τι θυμόμαστε τώρα.

Best of internet