Quantcast

Μύστισσα πρώην σύζυγος Πίπεν μπήκε σε υιό Τζόρνταν και ήδη αναπολεί σεξουαλικά τον πρώην άντρα της

Καλεί τον νυν να ανεβάσει την απόδοσή του

THE NEWSROOM

21 Μαρτίου 2023

Όταν ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν σήκωναν το ένα πίσω από το άλλο τα πρωταθλήματα με τους Bulls στα 90s, σίγουρα δεν περίμεναν ότι η ζωή θα τα φέρει έτσι που η πρώην γυναίκα του πρώτου, θα είναι σε σχέση με τον γιο του δεύτερου. Η Λάρσα Πίπεν μπορεί να διατηρεί ακόμη το επίθετο του πρώην άντρα της, όμως πλέον είναι σε σχέση με τον Μάρκους Τζόρνταν. Μάλιστα όπως η ίδια δήλωσε, αν όλα πάνε καλά και παντρευτούν δεν θα διστάσει να πάρει το επίθετό του.

Ωστόσο για να φτάσουμε μέχρι εκεί, υπάρχει ένας σκόπελος που πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί. Αυτός δεν είναι άλλος από τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού που η Λάρσα μας άφησε να καταλάβουμε ότι χρήζει βελτίωσης. Η πρώην του Πίπεν αποθέωσε τη σεξουαλική ζωή που είχε με το alter ego του Τζόρνταν στους Bulls λέγοντας:

«Με τον Σκότι κάναμε σεξ τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας. Κάθε νύχτα. Δεν υπήρξε ούτε μία που να μη συμβεί κάτι τέτοιο στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Μάρκους Τζόρνταν έχει ακόμα ψωμιά να φάει για να φτάσει σε αυτά τα στάνταρ, λέγοντας ότι “πρέπει να μπει σε μεγάλα παπούτσια“.

 

Best of internet