Quantcast

Στραβωμένος Κριστιάνο μπινελίκωσε διαιτητή επειδή σφύριξε ημίχρονο και του έκοψε “αντεπίθεση” είκοσι μέτρα πίσω από τη σέντρα

Η ομάδα του κέρδιζε 0-2 και οι καθυστερήσεις είχαν συμπληρωθεί

THE NEWSROOM

14 Μαρτίου 2023

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στη Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τον εαυτό του και άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς. Παρόλα αυτά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό έδειξε να τον ενοχλεί αρκετά. Δεν εξηγείται αλλιώς η αντίδρασή του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Άμπχα.

Με το σκορ στο 0-2 υπέρ της Αλ Νασρ και με τα δύο λεπτά καθυστερήσεων να έχουν συμπληρωθεί, ο Πορτογάλος πήρε τη μπάλα κάποια μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και ξεχύθηκε στην αντεπίθεση. Κάπου εκεί ο διαιτητής έκανε το μοιραίο λάθος να σφυρίξει τη λήξη του πρώτο ημιχρόνου, κάτι που έκανε έξαλλο τον Κριστιάνο ο οποίος θεώρησε ότι του στέρησε την ευκαιρία να σκοράρει. Έτσι αφού πρώτα έστειλε στο διάολο τη μπάλα με ένα βολέ, στη συνέχεια ξεκίνησε να στολίζει τον ρεφ, ο οποίος τον τιμώρησε με κίτρινη. Για την ιστορία έμεινε χωρίς γκολ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης μένοντας άσφαιρος για τρίτο σερί ματς.

Best of internet