Quantcast

Σκασμένος με τα γηπεδικά πανό εναντίον του o κατά τα άλλα συνηθισμένος σε εκδηλώσεις λατρείας Άρης Πορτοσάλτε

Μα τι είπε και τον κράζουν;

THE NEWSROOM

13 Μαρτίου 2023

Η σημερινή Δευτέρα ήταν διαφορετική από τις άλλες για τον Άρη Πορτοσάλτε. Ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε σκασμένος μπροστά από τις κάμερες του ΣΚΑΪ. Ο λόγος; Τα γηπεδικά πανό που σηκώθηκαν σε ΣΕΦ και Opap Arena με ξεκάθαρα και πιο αφηρημένα μηνύματα εναντίον του.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Αλλά, το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα. Λέω ότι, σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν σφυρίζει ο διαιτητής έναρξη του ματς, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί. Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού. Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδω;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζής το θέτω στην διοίκηση. Όπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό».

Όπως φαίνεται ο Άρης Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τα συγκεκριμένα πανό, μιας και είναι συνηθισμένος ο κόσμος να τον αγαπάει και να τον επευφημεί. Εμείς από τη μεριά μας καταλαβαίνουμε την έκπληξη που προκαλεί μια τέτοια αλλαγή, ωστόσο τον συμβουλεύουμε να θυσιαστεί για μια πιο εξευγενισμένη κερκίδα. Άλλωστε όπως ο ίδιος μας εξηγούσε πριν λίγες μέρες, σε αυτή τη χώρα μόνο με θυσίες μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Best of internet