Quantcast

Σβηστός και άψητος πέρασε στον τελικό ο Τεντόγλου, προσπαθούν να τον σαμποτάρουν με πρωινά ξυπνήματα

Πήγαινε σερί Μιλτάρα

THE NEWSROOM

3 Μαρτίου 2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να περάσει στον τελικό του μήκους παρά το ότι ήταν φουλ ξενερωμένος επειδή βάλανε τον αγώνα νωρίς το πρωί. Όπως δήλωσε και ο ίδιος το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το χαμηλό όριο των 7.95 που χρειαζόταν για την πρόκριση, τον έκαναν να υποτιμήσει τον αγώνα.

“Το πρωινό ξύπνημα ήταν αυτό που με ταλαιπώρησε, ο αγώνας δεν ήταν κάτι δύσκολο. Το όριο ήταν 7,95. Μπορώ να το κάνω αυτό εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι υποτίμησα τον αγώνα έξτρα. Γι’ αυτό το πρώτο άλμα ήταν στα 7,91. Στην αρχή πίστεψα ότι έπιασα το όριο. Πρέπει να δω τα άλματά μου”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τελικό όπου θεωρεί ότι θα χρειαστεί ένα άλμα στα 8.40 για να πάρει το μετάλλιο, ενώ δεν έχασε ξανά την ευκαιρία να δηλώσει αρνητής πρωινού ξυπνήματος και να μας υπενθυμίσει γιατί θα πάρει ξανά το χρυσό.

“Εννοείται ότι στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Το γεγονός ότι ο τελικός θα είναι πρωινός τον κάνει έξτρα δύσκολο. Όλοι έκαναν παράπονα για την ώρα του τελικού. Σήμερα ξύπνησα στις 5.30. Τώρα, επειδή ο τελικός θα είναι μια ώρα μετά θα σηκωθώ κατά τις 6.00. Ο αντίπαλοί μου ξέρω ότι με σέβονται και εγώ θα σεβόμουν έναν αθλητή που ξέρω ότι είναι τόσο σταθερός και ό,τι λέει το κάνει. Ό,τι έχω πει το έχω κάνει“.

Best of internet