Quantcast

Προφυλακίστηκε πρώην διαιτητής για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, σε περίπτωση που δεν μπουχτίσατε από ελληνική σαπίλα

Πριν μερικές μέρες υποστήριζε ότι δεν έχει καμία σχέση

THE NEWSROOM

2 Μαρτίου 2023

Ακόμη ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό προφυλακίστηκε σήμερα. Ο λόγος για τον πρώην διαιτητή Φίλιππο Ντόβα, ο οποίος σφύριζε αγώνες Α’ Εθνικής. Ο Ντόβας προσπάθησε πριν μερικές μέρες να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στην εκπομπή «Η δίκη στο Open» όπου φυσικά αρνήθηκε τα πάντα, χαρακτηρίζοντας το ρόλο του απλά συμβουλευτικό.

«Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό, και τη μητέρα της, και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μια οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι».

Επίσης είχε αναφερθεί και στη σχέση του με τον Ηλία Μίχο, με τον οποίο ισχυρίστηκε (όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι) ότι είχε να μιλήσει χρόνια. Η φιλότιμη προσπάθεια του πρώην διαιτητή να σώσει τον κώλο του δεν συγκίνησε την Ανακρίτρια που τον έκρινε προφυλακιστέο. Ο ίδιος θεωρεί πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι του έχουν στήσει πλεκτάνη. Για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

 

Best of internet