Quantcast

Καλή κουβέντα για άνθρωπο είπε ο Μπέζος που χαρακτήρισε μύθο τον Μπάγεβιτς, λογικά έχουν ίδια άποψη και οι οπαδοί της ΑΕΚ

Δηλώσεις που έμειναν ήδη στην ιστορία

THE NEWSROOM

21 Φεβρουαρίου 2023

Μια στιγμή που έχει ήδη μείνει στην ιστορία κι ας έγινε μόλις χθες, μας χάρισε ο Γιάννης Μπέζος που στα χθεσινά Gazzetta Awards βράβευσε το Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως είναι μεγάλος fan του Ντούσαν και κατά την απονομή του βραβείου βιώσαμε μια σπάνια στιγμή κατά την οποία είπε καλό λόγο για κάποιον άλλο άνθρωπο πλην του εαυτό του. Ο γνωστός για την αγάπη του στον Ολυμπιακό Γιάννης Μπέζος, αποθέωσε το Σερβοέλληνα τεχνικό

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι. Η λέξη legend που χρησιμοποιούμε στα σύγχρονα ελληνικά, είναι ο μύθος, πολύ ωραία λέξη η ελληνική. Ο μύθος είναι αυτό που λέμε από στόμα σε στόμα, αυτό που λέμε μεταξύ μας και κυρίως αυτό που ταξιδεύει μέσα στη μνήμη και στην καρδιά μας. Στο πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγιεβιτς τιμούμε κάτι τέτοιο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σημεία αναφοράς, διότι φεύγουν από την μετριότητα κι από την ανοησία και δημιουργούν ακριβώς έναν μύθο. Δηλαδή αυτό που θα πρέπει να μας παραδειγματίσει. Επειδή είχα την πολύ μεγάλη χαρά να τον παρακολουθήσω απ’ την εξέδρα όταν ήμουν πολύ νέος τον θυμάμαι πόσο είχε το βλέμμα στον ορίζοντα. Που σημαίνει ένας άνθρωπος που έβλεπε τον αθλητισμό διαφορετικά και όχι μόνο τον αθλητισμό και τη ζωή.

Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και προσωπικότητας. Ήταν και παραμένει ένας γνήσιος καλλιτέχνης του αθλήματος. Νομίζω από τέτοια σημεία αναφοράς έχουμε ανάγκη. Ντούσαν Μπάγιεβιτς σας ευχαριστώ πολύ που μου κάνατε την τιμή να σας τιμήσω».

Αυτά τα λόγια σίγουρα θα εκφράζουν αρκετούς ανθρώπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα στους οποίους και αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει ότι ο Μπάγεβιτς έφυγε από την ομάδα τους για να πάει στον Ολυμπιακό.

Best of internet