Quantcast

Μαγείρεμα στα οικονομικά της Σίτι ανακάλυψαν φυντάνια της Premier League, σοκαρισμένοι οι άνθρωποι της ομάδας και κανείς άλλος

Κι εμείς νομίζαμε ότι μας είχε ταράξει στη νομιμότητα

THE NEWSROOM

6 Φεβρουαρίου 2023

Ποιος να το περίμενε; Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για περισσότερες από εκατό παραβάσεις οικονομικής φύσεως μέσα στο διάστημα 2009-2018. Ανάμεσα σε αυτά τα αδικήματα βρίσκονται ψεύτικα ποσά σε συμβόλαια παικτών και προπονητών. Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια που η Σίτι σκόρπαγε εκατομμύρια για να γίνει υπερδύναμη, όλοι νομίζαμε ότι το έκανε με το σταυρό στο χέρι.

Την όλη φάση ξεσκέπασε μια ανεξάρτητη επιτροπή, της οποίας δεν μαθαίνουμε το όνομα, μαθαίνουμε όμως ότι ερευνούσε το ζήτημα τέσσερα χρόνια, με τη Σίτι να αρνείται να συνεργαστεί μαζί της. Να θυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η ίδια ομάδα τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα επειδή είχε κάνει κωλόχαρτο το financial fair play, ωστόσο έκανε ένσταση την οποία κέρδισε. Φυσικά στο Έτιχαντ πέσανε από τα σύννεφα με όσα βγήκαν στη δημοσιότητα, όμως μάλλον ήταν οι μόνοι. Υποθετικά ο σύλλογος κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, όμως αν ποντάραμε σε κάτι αυτό θα ήταν ότι θα την σκαπουλάρει ξανά.

Best of internet