Quantcast

Ένα μάτσο ασέβαστοι κάγκουρες η εθνική Αργεντινής σύμφωνα με τον Ζλάταν, μόνο ο Μέσι είναι καλό παιδί

Ο ΘΕΟΣ μίλησε

Ορέστης Ιστικόπουλος

26 Ιανουαρίου 2023

Πάει παραπάνω από ένας μήνας που έχει τελειώσει το Μουντιάλ, όμως είναι λογικό να συζητάμε ακόμα για αυτό. Ή τέλος πάντων αφού αποφάσισε ο Ζλάταν να μιλήσει για το Μουντιάλ, τότε οφείλουμε όλοι να το κάνουμε νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Ο Σουηδός μπορεί να μην έχει παίξει ούτε μισό ματς φέτος, αλλά είναι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και η αλήθεια είναι πως φέτος παραήταν ήσυχος. Αποφάσισε λοιπόν να μας μάθει λίγο μπαλίτσα και να μας μιλήσει για την Αργεντινή και το Μουντιάλ.

Είναι γνωστό πως ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους τους οποίους συμπαθεί ο Ζλάταν στο ποδόσφαιρο (μπορεί και στη ζωή), είναι ο Λιονέλ Μέσι. Για αυτό το λόγο είχε δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του στην Αργεντινή πριν τον τελικό του Μουντιάλ. Παρόλα αυτά ο σπουδαιότερος Σκανδιναβός όλων των εποχών, δεν ψήθηκε με τη συμπεριφορά των παικτών της «Αλμπισελέστε» στον τελικό.

«Ο Μέσι κέρδισε τα πάντα και θα τον θυμόμαστε, αλλά οι υπόλοιποι συμπεριφέρθηκαν άσχημα και αυτό δεν μπορεί να γίνει σεβαστό. Το λέω αυτό ως επαγγελματίας υψηλού επιπέδου. Για μένα είναι σημάδι ότι κέρδισαν μια φορά, αλλά δεν θα το ξανακάνουν».

Εμείς πάντως ξαφνιαστήκαμε που ένα από τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα (με την καλή έννοια) των γηπέδων έπαθε τέτοια κρίση ηθικής. Πιστεύουμε ότι αν ήταν και εκείνος στους πανηγυρισμούς ίσως είχε κάνει τα ίδια και χειρότερα. Άλλα ποιοι είμαστε εμείς για να πιστεύουμε οτιδήποτε από τη στιγμή που ο Ζλάταν μίλησε;

Best of internet