Quantcast

Ο Μάρεϊ μανούριασε με διαιτητή επειδή δεν τον άφησε να πάει για κατούρημα, τελικά κρατήθηκε και πήρε το ματς

Τένις στιγμή

THE NEWSROOM

20 Ιανουαρίου 2023

Ο Άντι Μάρεϊ υπήρξε εκ των κορυφαίων παικτών τένις στο πρόσφατο παρελθόν. Στη συνέχεια ο ίδιος και οι μετοχές του κατρακύλησαν, ωστόσο είναι ακόμα εδώ και συμμετέχει στο Αυστραλιανό Open. Το ματς του απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό φινάλε και τα σχετικά. Ο Άγγλος τελικά κατέκτησε τη νίκη με 3-2 στα σετ και πέρασε στον επόμενο γύρο, όμως αυτό που έκρινε τελικά την έκβαση του αγώνα ήταν ένα κατούρημα.

Στο 4ο σετ και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Μάρεϊ ζήτησε από τη διαιτητή του αγώνα να πάει προς νερού του ή προς οτιδήποτε άλλο κάνει κάποιος στην τουαλέτα τέλος πάντων. Πιθανώς θεώρησε ότι αυτό θα τον βοηθούσε να ηρεμίσει και να ανασυγκροτηθεί. Η διαιτητής όμως του έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο και τότε εκείνος εξερράγη.

“Είναι αστείο και το ξέρεις. Δείχνει ασέβεια στον ίδιο σου τον εαυτό και στους παίκτες, που δεν μας αφήνεις να πάμε στην τουαλέτα. Είναι γελοίο”.

Τελικά μέσα από αυτή την άρνηση φαίνεται πως ο Μάρεϊ βρήκε κίνητρο και γύρισε τον αγώνα. Ήρεμος και νικητής πλέον είμαστε σίγουροι ότι θα ευγνωμονεί τη διαιτητή.

Best of internet