Quantcast

Τη μαγευτική του εμπειρία του από την Ηλεία και τον Πανηλειακό καταγγέλλει Γάλλος κατσαπλιάς, τολμά να έχει και παράπονο

Θα μπορούσε απλά να πει ότι δεν άντεξε το βάρος της φανέλας

THE NEWSROOM

20 Ιανουαρίου 2023

Με κάποιο τρόπο, ο Γάλλος Αντουάν Λεμαρί βρέθηκε στην αξεπέραστη Ηλεία για να φορέσει τη φανέλα του Πανηλειακού. Για οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη λογικά αυτό θα ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα έκανε τα πάντα για να ζήσει. Να βιώσει την κάθε στιγμή σα να είναι τελευταία. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να εκτιμούν τέτοιες ευκαιρίες. Ένας από αυτούς είναι ο Αντουάν Λεμαρί. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήρθε πριν μερικές βδομάδες στον Πανηλειακό για να παίξει στο πρωτάθλημα-πανεπιστήμιο της Γ’ εθνικής. Μόνο που αντί να ζήσει τη στιγμή αποφάσισε να σταθεί στις λεπτομέρειες. Ήταν μάλλον εκεί για τις πληροφορίες και όχι για τη ζωή.

Ο Λεμαρί έμεινε στην Ηλεία μόνο για λίγες μέρες και φεύγοντας κατήγγειλε ένα σωρό μικρολεπτομέρειες που εύκολα παραβλέπει κανείς. Τι έγινε δηλαδή; Δεν του πλήρωσαν τα αεροπορικά, δεν πήρε τα λεφτά του στην ώρα τους, το σπίτι του είχε μερικές κατσαρίδες και άρπαξε και κάτι ψιλές από τον πρόεδρο της ομάδας. Αρκούν δηλαδή αυτά για να αποχωριστείς τον Πύργο Ηλείας; Κατά τη γνώμη μας όχι. Μάλλον καλά του είπε ο μάνατζέρ του όταν του εξήγησε ότι το λάθος ήταν δικό του και ότι δεν έδειξε καθόλου υπομονή. Δεν πειράζει, υπάρχουν άπειροι που περιμένουν πως και πως για να πάρουν τη θέση του.

Best of internet