Quantcast

Προπονητής στην Προοδευτική ανέλαβε ο Νικοπολίδης, μάλλον θα κουρεύει ο ίδιος το γκαζόν του γηπέδου

Νέο ξεκίνημα με σεβασμό στο ένδοξο παρελθόν

THE NEWSROOM

6 Δεκεμβρίου 2022

Ο σπουδαιότερος τερματοφύλακας-κηπουρός της Ελλάδας ξεκινά μια νέα περιπέτεια, χωρίς όμως να ξέχνα τι τον έφερε μέχρι εδώ.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ίσως ο σπουδαιότερος Έλληνας τερματοφύλακας-κηπουρός. Με μια λαμπρή καριέρα ως διπλός πράκτορας σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ως ένας από τους καπετάνιους του πειρατικού το οποίο είναι υπεύθυνο για όλα τα πι τι ες ντι του Κλαψάλντο. Βέβαια ο Έλληνας Τζόρτζ Κλούνεϊ είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Το 2008 διορίστηκε ως κηπουρός στο δήμο Κηφισιάς. Διορισμοί τέτοιου στυλ είναι συνηθισμένοι για αθλητές που πετυχαίνουν κάτι σημαντικό σε εθνικό επίπεδο. Όμως σε αντίθεση με τους περισσότερους, ο Νικοπολίδης αγκάλιασε τη νέα του ταυτότητα. Γιατί; Γιατί από μικρός είχε ως χόμπι την κηπουρική κι ως γνωστόν είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

Ακριβώς γι’ αυτό δεν θα μας προξενήσει την παραμικρή εντύπωση αν παράλληλα με τα χρέη προπονητή στην Προοδευτική, αναλάβει και την προσωπική επιμέλεια του γκαζόν. Κάποιοι θα πουν ότι αυτή είναι μια πολύ ταπεινή δουλειά για κοτζάμ Νικοπολίδη, αλλά αυτοί μάλλον δεν θα καταλάβουν ποτέ τι θα πει πραγματική ευτυχία. Γιατί η ζωή είναι μικρή για να παγιδευόμαστε σε στεγανά.  Στην τελική άμα δεν του βγει, μπορεί πάντα να γυρίσει στο τέρμα του.

Best of internet