Quantcast

Προφητεία ότι ο Κριστιάνο θα πίνει καφέ με Άκη Τάκη στα Καμίνια έδωσε το Τransfermarkt

Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο κι ας πονάτε

THE NEWSROOM

28 Νοεμβρίου 2022

Είναι τέτοια η επίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, που καταφέρνει μερικές φορές να επισκιάζει και την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, το Μουντιάλ. Μπορεί η Πορτογαλία να έχει βλέψεις για κάτι μεγάλο στο Κατάρ, αλλά το οτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεσμεύτηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι πιο σημαντική είδηση κι από τα όνειρα της αρμάδας του Φερνάντο Σάντος για διάκριση.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει (κλείνει τα 38 τον Φεβρουάριο), ωστόσο ο Πορτογάλος σταρ παραμένει ένα ελκυστικό όνομα σχεδόν για κάθε ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα έγινε γνωστό πως η Αλ Νασρ προσφέρει στον Πορτογάλο συμβόλαιο 3 ετών με συνολικές απολαβές που φτάνουν στα 213 εκατ. ευρώ, αλλά φαντάζει δύσκολο να αφήσει την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο.

Kαι κάπου εκεί μπλέκεται και το transfermarkt και γίνεται το έλα να δεις. Το transfermarkt, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει φτιάξει λίστα με τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ρονάλντο, αναγράφοντας δίπλα το ποσοστό που έχει η κάθε ομάδα για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός έχει 48% πιθανότητες να αποκτήσει τον Ρονάλντο και ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης με 39%, η Μπάγερν Μονάχου με 38%, η Ιντερ Μαϊάμι με 30%, η Αλ Νασρ με 27%, η Αλ Χιλάλ με 25% και η Νιούκαστλ με μόλις 8%. Ναι, καλά διαβάσατε. Το πρώτο φαβορί σύμφωνα με το transfermarkt είναι ο Ολυμπιακός και κάποιοι σίγουρα θα πονέσουν αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Αν το καλοσκεφτούμε μάλιστα και βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω, γιατί όχι; Τα φιλαράκια του, Χάμες Ροντρίγκεζ και Μαρσέλο από την υπερηχητική ομάδα της Ρεάλ μπορούν να κάνουν το ψηστήρι, ο Πειραιάς όπως και η Πορτογαλία είναι μέρη που κυριαρχεί η μεσογειακή κουζίνα και τα θαλασσινά, σολάριουμ δεν θα χρειαστεί να κάνει αφού ο Ελλάνιος ήλιος μπορεί να του φέρει φυσικά αποτελέσματα και γενικά σαν την Superleague δεν έχει.

Κριστιάνο έλα μας έχει πιάσει τρέλα!

Best of internet