Quantcast

Εντωμεταξύ ευχές Χριστουγέννων έδωσε ο Μπαρτζώκας στον Λαρεντζάκη στο ματς με την Άλμπα

Νωρίς νωρίς γεννήθηκε ο Χριστός φέτος για τον Γιώργο τον Μπαρτζώκα

THE NEWSROOM

25 Νοεμβρίου 2022

Ότι είναι ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο φέτος, δηλαδή ένα τρένο που δεν σταματάει πουθενά, κάπως έτσι μοιάζει κι ο φετινός Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Που μπορεί να έχει κάνει τις ήττες του στην Ευρωλίγκα, όμως με τα διπλά σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη έχει δείξει πως φέτος μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την κούπα. Όσον αφορά την Ελλάδα μάλιστα, προχωράει αήττητος και ακμαίος προς το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η συνταγή της επιτυχίας για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού θα μπορούσαμε να πούμε πως φέρει φαρδιά πλατιά τα ονόματα τριών ανθρώπων. Του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ δεμένη ομάδα, η παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ, ενός παίχτη βαρόμετρο για τους ερυθρόλευκους και η απίστευτη εξέλιξη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που όποτε τον χρειαστεί ο Ολυμπιακός είναι εκεί να δώσει λύσεις στα κρίσιμα.

Ο τελευταίος μάλιστα, εκτός από τον clutch παίχτη που έχει εξελιχθεί στην φαρέτρα του Μπαρτζώκα, είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεσπάσει κάποιος πάνω του και να κάτσει με στωϊκότητα να τα ακούσει. Άξιος στρατιώτης.

Έτσι έγινε και στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, όπου ο Μπαρτζώκας παρόλο που η ομάδα του είχε καθαρίσει το παιχνίδι, στα τελευταία δευτερόλεπτα είπε να ρίξει ένα από τα γνωστά του καντηλάκια στον Στεφ Λάρυ των ερυθρόλευκων, μάλλον για να του ευχηθεί εν όψει των Χριστουγέννων. 

Αλλά…αυτός είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Best of internet