Quantcast

AΛΦΖ ΖΣ: Mπόνους μπόνους 700Κ ευρώ έχει μοιράσει ήδη ο τελευταίος πιστός στο πράσινο εξπρές

Άλλες 500.135 χιλιάδες θα πάρει ο κάθε παίχτης ξεχωριστά αν κατακτηθεί και το πρωτάθλημα

THE NEWSROOM

14 Νοεμβρίου 2022

Ούτε ο Ατρόμητος κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στο πράσινο τρένο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το τριφύλλι να τελειώνει τον πρώτο γυρό του πρωταθλήματος με το εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα 12-1-0. Ο Παναθηναϊκός παρά τους τραυματισμούς του και το όχι και τόσο γεμάτο ρόστερ, δείχνει οτι φέτος είναι η χρονιά του και βαδίζει με σταθερά και μεθοδικά βήματα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την συνθήκη αυτή την έχει αφουγκραστεί και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιωάννης Αλαφούζος, δίνοντας έξτρα κίνητρα στους παίχτες του και το προπονητικό τιμ. Από την αρχή της σεζόν ο τελευταίος πιστός είχε μεταφέρει στους παίκτες ότι κάθε τετράδα αγώνων θα μοιράζονται 200.000 ευρώ. Έτσι οι πράσινοι με τις 8 νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος πήραν συνολικά 400.000 ευρώ.

Τα έξτρα πριμ προς τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού για την έως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα έχουν φτάσει ήδη τις 700.000 ευρώ και το κοντέρ θα ανεβαίνει όσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να γράφει νίκες στην εφετινή SuperLeague, επιβεβαιώνοντας την τρέλα που υπάρχει φέτος σ’ όλο τον πράσινο οργανισμό για την ολοκληρωτική επιστροφή του συλλόγου.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου και με μεταγραφές. Τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα γίνουν πραγματικότητα με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους. Ο Σέρβος τεχνικός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ, αλλά και ενός κεντρικού μέσου (που θα παίζει ως “8” και “10”). Κι αν όλα πάνε κατ’ευχήν για τους πρασίνους και στο τέλος πάρουν πρωτάθλημα, τότε τα μπόνους μπόνους θα πιάσουν αστρονομικό νούμερο.

Αλλά…αυτός είναι ο τελευταίος πιστός!

 

Best of internet