Quantcast

Mπεργκ κρατάει πανό ACAB στην Σουηδία, δεν ξέρω καν τι σημαίνει λέει στην απολογία του

All Cats Are Beautiful vibes

THE NEWSROOM

7 Νοεμβρίου 2022

Ο πάλαι ποτέ θρύλος του Παναθηναϊκού κι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, ο Μάρκους Μπεργκ, αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην πατρίδα του την Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στην Γκέτεμποργκ. Μετά το όχι και τόσο πετυχημένο πέρασμα του από την Κράσνονταρ, ο διεθνής άσσος επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της μεγάλης του αγάπης και ήδη σε 21 συμμετοχές έχει πετύχει 11 γκολ.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση κι έχει γίνει θέμα στην Σκανδιναβική χώρα δεν είναι τα αγωνιστικά επιτεύγματα του Μπεργκ, αλλά τα…καμώματα του εκτός των τεσσάρων γράμμων. Πιο συγκεκριμένα, σάλο προκάλεσε στη Σουηδία η κίνηση του Μάρκους Μπεργκ να κρατήσει πανό με υβριστικό σύνθημα εναντίον της αστυνομίας, μετά το τέλος αναμέτρησης της Γκέτεμποργκ.

Ένας οπαδός πλησίασε τον Μπεργκ και του έδωσε ένα πανό, με τον Σουηδό επιθετικό να μη δίνει σημασία στο περιεχόμενο του και να το σηκώνει. Το πανό είχε τα αρχικά «ACAB» που όλοι ξέρουμε σε ποιο γνωστό σύνθημα που όλους μας ενώνει παραπέμπει (All Cops Are Bastards). Ο Μπεργκ απολογήθηκε τονίζοντας πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο το πανό, και πως δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως του δόθηκε ένα πανό που ήταν υπέρ της ομάδας του.

Αλλά…αυτός είναι ο Μάρκους Μπεργκ!

Best of internet