Quantcast

Αγρίνιο-Λιβαδειά έρχεται να δει ο Κούμαν στην Ελλάδα, λογικά ψάχνει θεραπεία για τις αϋπνίες του

Μακάρι μελλοντικός υπάλληλος-προπονητής του Κομπόταρου

THE NEWSROOM

1 Νοεμβρίου 2022

Η ζωή είναι στιγμές, συλλογή στιγμών, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης στα φθηνά τσιγάρα. Αν μπορούσαμε όμως να μπούμε στο μυαλό του Ρόναλντ Κούμαν και να απομονώσουμε δύο από τις σπουδαιότερες στιγμές στην ζωή του Ολλανδού προπονητή και βετεράνου ποδοσφαιριστή, η απάντηση θα έβγαινε αβίαστα. Το γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σαμπντόρια για την πρώτη κούπα της Μπαρτσελόνα στον θεσμό και η θέαση του Παναιτωλικός-Λιβαδειά στο Αγρίνιο.

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο πρώην προπονητής των Καταλανών, που το πέρασμα του από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα δεν λες οτι στέφθηκε και με ιδιαίτερη επιτυχία, μαζί με τους συνεργάτες του θα δώσει το παρόν στο Αγρίνιο και θα δει από την εξέδρα το Παναιτωλικός-Λεβαδειακός ως επίτιμος προσκεκλημένος του Γιάννη Αναστασίου.

Ο 59χρονος έχει προπονήσει αρκετές μεγάλες ομάδες στην καριέρα όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα, ο Άγιαξ, η Έβερτον και η Φέγενορντ, ενώ επίσης έχει εκτελέσει και χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική Ολλανδίας. Ευκαιρία λοιπόν να αφήσει τα σαλόνια και τα αστραφτερά φώτα των δυτικών φλώρων και να δει πραγματικό ποδόσφαιρο στην Αγρινιάρα μας.

Υπαίτιος της παρουσίας του Κούμαν στο Αγρίνιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν παίκτης του Ολλανδού το 2004 στον Άγιαξ και από τους οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Έτσι η ομάδα του Παναιτωλικού θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο γήπεδο της μια μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και επί τη ευκαιρία να τον ξεναγήσει στις ομορφιές της πόλης.

Aλλά…αυτός είναι ο Ρόναλντ Κούμαν!

Best of internet