Quantcast

11χρονο παιδί θαύμα εν ονόματι Αφροδίτη Μπιτσάκου σκόραρε στην Α1 Πόλο γυναικών like a boss

11 χρονών εμείς οριακά είχαμε βγάλει τα μπρατσάκια

THE NEWSROOM

31 Οκτωβρίου 2022

Προσπαθούμε να κάνουμε μια αναδρομή στην ηλικία των 11 και την σχέση μας με το νερό και μετά βίας θυμόμαστε να φτάνουμε στην μέση της πισίνας χωρίς να μας πετάξει ναυαγοσώστης σανίδα. Παρόλο που το υγρό στοιχείο είναι στο ‘DNA των Ελλήνων’ βγάζοντας διαχρονικά δεινούς κολυμβητές και πολίστες, το να είσαι 11 χρονών και να πρωταγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο δεν ακούγεται και πολύ εύκολο.

Κι όμως η Αφροδίτη Μπιτσάκου, η 11χρονη πολίστρια του Αλίμου το κάνει να φαίνεται εύκολο. Τουλάχιστον για τον εαυτό της. Η Αφροδίτη Μπιτσάκου λοιπόν, σε ηλικία 11 ετών σημείωσε το παρθενικό της γκολ στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών για λογαριασμό του Αλίμου, στην εντός έδρας νίκη επί της Λάρισας, σπάζοντας ένα ιστορικό ρεκόρ.

Γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 2011, η κόρη του Δημήτρη Μπιτσάκου και της Βούλας Μανέτα αγωνίζεται με το σκουφάκι της ομάδας του Αλίμου όχι μόνο στην Α1 κατηγορία γυναικών, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, κάτι το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

«Το Σάββατο, ο Βαγγέλης Πάτερος την πέρασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Λάρισας και αναμφίβολα, για όλους όσοι την παρακολουθούμε αυτά τα χρόνια, δεν βλέπαμε στο νερό ένα παιδί έντεκα χρόνων, αλλά μια αθλήτρια η οποία θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα με τα επιτεύγματά της» αναφέρεται σχετικά από τον νεοφώτιστο σύλλογο του Αλίμου που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

Αλλά…αυτό είναι το next big thing του ελληνικού πόλο!

Best of internet