Quantcast

Με Βολιώτικο καλωσόρισμα στους οικογενειάρχηδες Παναθηναϊκούς μας είπε καλημέρα ο Μπέος

Το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του Αχιλλέα Μπέου πρέπει να διδάσκεται στην ΑΣΟΕΕ

THE NEWSROOM

25 Οκτωβρίου 2022

Ένας από τους λόγους που το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και διασκεδάζει το πώπολο, είναι οτι η θέαση της αγαπημένης μας ομάδας μπορεί να συνδυαστεί με μια πολύ ωραία εκδρομή σε εκτός έδρας ματς, σε μια όμορφη πόλη. Και τι καλύτερο για τους φίλους του Παναθηναϊκού να συμπέσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Βόλο στην ομώνυμη πόλη;

Αυτό σκέφτηκε και το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του Αχιλλέα Μπέου, που γνωρίζει πως τα τσίπουρα και τα ούζα θα πέφτουνε βροχή από τους πράσινους ταξιδιώτες το Σάββατο. Έτσι λοιπόν εξηγείται και η πρόθεση του δημάρχου της Θεσσαλικής πόλης να δώσει το μισό γήπεδο σε φίλους του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να συρρεύσουν κατά χιλιάδες και να τονώσουν τόσο το ηθικό των παιχτών του τριφυλλιού, όσο και την Βολιώτικη οικονομία.

Με ανάρτησή του στο facebook και επικαλούμενος την ιδιότητά του ως δήμαρχος Βόλου,ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τη χαρά του για την επικείμενη παρουσία χιλιάδων φίλων των «πράσινων» στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, στέλνοντας μήνυμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και εξηγόντας τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή. Που για να είμαστε δίκαιοι, στον αγώνα με τον Άρη προτίμησε να είναι κατηγορηματικά αρνητικός στο να δώσει εισιτήρια στους κιτρίνους, αλλά τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

«Ως Δήμαρχος του Βόλου επιθυμώ να χαιρετίσω και να καλωσορίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αναμένονται το προσεχές Σαββατοκύριακο να κατακλύσουν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Βόλο μας, πέραν των άλλων και γιατί συμπίπτει με το τριήμερο της Εθνικής μας γιορτής.

Το γεγονός μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί, καθώς ένας από τους σημαντικούς στόχους που είχαν τεθεί από την ίδρυση ακόμη της ομάδας μας ήταν να πραγματοποιούνται στην πόλη μας τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα με τις αυτονόητες θετικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία και οικονομία, μέσω και του αθλητικού τουρισμού.

Παράλληλα, όμως, θέλω να απευθύνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να απολαύσουν την παραμονή τους στην όμορφη πόλη μας και να σεβαστούν την υποδοχή και τη φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε, αφού δεν πρόκειται παρά για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με μια ομάδα όπως ο Βόλος, που δεν έχει αντιπαλότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον όμορφο Βόλο μας και ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή και ένα συναρπαστικό αγώνα που θα αναδείξει τον καλύτερο ως νικητή».

Έτσι γίνονται οι μπίζνες ρε χθεσινοί!

Best of internet