Quantcast

To beef Καφετζόπουλου-Εκπαιδευτή Οδυσσέα είναι οτι πιο ΑΕΚ μπορείς να δεις σήμερα

Κιτρινόμαυρη κόντρα για τα μάτια ενός αετού

Γιάννης Καραμίχος

19 Οκτωβρίου 2022

Εκτός από το γιορτινό κλίμα, την συγκίνηση, τις θύμησες και την απέραντη χαρά που γέμισαν τους φίλους της ΑΕΚ τα θυρανοίξια της OPAP Arena, υπήρξαν όπως αναμενόταν και αρκετές αντιδράσεις. Κι όταν μιλάμε για αντιδράσεις, δεν εννοούμε τα algofren που χρειάστηκαν οι ‘αλλόθρησκοι’ λόγω του πόνου τους στην θέα του ναού της ΑΕΚ, αλλά αντιδράσεις ακόμα και από ανθρώπους που ανήκουν στους κόλπους των κιτρίνων.

Ένας από αυτούς, και ο γνωστός για τα μοναχοπροσφυγικά του αισθήματα, Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος δεν είδε με καθόλου καλό μάτι το τελετουργικό με τον αετό εν ονόματει Οδυσσέα. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός χαρακτήρισε ως χοντροβλαχομαλακίες το σόου της ΑΕΚ με τον εκπαιδευμένο αετό πριν από κάθε παιχνίδι, θίγοντας το θέμα της ανεξαρτησίας και της άγριας φύσης που συνοδεύει το συμπαθές πτηνό.

Τι την ήθελε όμως την οικολογική ευαισθητοποίηση ο κύριος Ακάλυπτος και τρίγγαρε τον εκπαιδευτή του Οδυσσέα, Σταύρο Αθανασίου, ο οποίος θέλησε να κάνει τον γνωστό ηθοποιό expose; Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την εκπαίδευση αλλά και το τελετουργικό με τον αετό στην OPAP Arena, απάντησε στην κριτική του Αντώνη Καφετζόπουλου, αναφερόμενος σε παλιά τους συνεργασία που αφορούσε την εκπαίδευση γερακίου σε σειρά που συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πιο συγκεκριμένα έγραψε:

“Αγαπητέ κύριε Καφετζόπουλε, η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτησή σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στον Ναό μας.

Σαφώς και δεν θα χρησιμοποιήσω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης. Αλλά θα σας θυμίσω κάτι.

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά από ό,τι θυμάμαι δεν είδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2010 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ.Καλογερόπουλου οι Ιππείς της Πύλου με σωρεία από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία μάς αναθέσατε (η παραγωγή) από κοινού με εταίρο γνωστό γερακάρη να εκπαιδεύσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!!

Σαφώς και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα (Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κάτι τόσο πρωτότυπο γιατί η Ιερακοθηρία εκτός των άλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων, ντοκιμαντέρ παγκόσμιων, συνεργαζόμαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη, πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!

Τέλος είμαι στην διάθεσή σας να σας ενημερώσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια εκτρεφόμενα κτλ. πτηνά και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητές τους.

Αλλά…αυτή είναι η ΑΕΚ μας!

Best of internet