Quantcast

Δεν το λέμε εμείς, το λέει το Bleacher Report: Κορυφαίος παίκτης του ΝBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πρώτος στην λίστα με τους 100 κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ ο Γιάνναρος

THE NEWSROOM

14 Οκτωβρίου 2022

Συνηθίζεται καμιά φορά πάνω στην εθνικοέκσταση μας και τον θαυμασμό μας για έναν αθλητή που τυγχάνει να είναι συμπατριώτης μας, να υπερβάλλουμε και να τον κατατάσσουμε στους κορυφαίους των κορυφαίων. Πράγμα που τις περισσότερες φορές είναι συμπέρασμα δικό μας που δεν ακολουθείται από κατοίκους άλλων χωρών. Κάτι σαν την μάνα που το δικό της παιδί είναι το ομορφότερο, το εξυπνότερο, το καλύτερο απ’όλα.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί μπορεί ως Έλληνες να θεωρούμε οτι ο Σεπολιώτης σταρ είναι κάτι σαν τον Τζόρνταν της νέας εποχής, αλλά αυτή η πεποίθηση δεν ανήκει μόνο στο μυαλό των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, πολύ γνωστά ειδησεογραφικά σάιτ εξ Αμερικής, συμπεριλαμβάνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, με το Bleacher Report αυτή την φορά να παίρνει θέση.

Το Bleacher Report, πιστό στο ραντεβού του με την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, διάλεξε τους 100 κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Kαι ο Γιάνναρος όπως είναι λογικό κυριαρχεί και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας. Πίσω του οι Γιόκιτς, Ντόντσιτς, Κάρι, Ντουράντ, Εμπίντ, Τέιτουμ, ΛεΜπρόν, Λέοναρντ, Μοράντ. Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα σταρ που φιγουράρει πρώτος σε μια λίστα με τους σπουδαιότερους παίκτες του πλανήτη.

Αναλυτικά η πρώτη 20άδα

1. Αντετοκούνμπο
2. Γιόκιτς
3. Ντόντσιτς
4. Κάρι
5. Ντουράντ
6. Εμπίντ
7. Τέιτουμ
8. ΛεΜπρόν
9. Λέοναρντ
10. Μοράντ
11. Μπάτλερ
12. Γιανγκ
13. Μπούκερ
14. Λίλαρντ
15. Τζορτζ
16. Τάουνς
17. Ντέιβις
18. Χάρντεν
19. Μπράουν
20. Γκομπέρ

 

Αλλά…αυτός είναι ο Γιάνναρος!

Best of internet