Quantcast

Μόνιμα μανουριασμένος ο Καστίγιο: «Δευτέρα έρχομαι στην 7 να θυμηθώ το 5-1 με τα ΠΑΟΚια»

Ο Μεξικανός κάγκουρας θυμήθηκε την Μπαρτσελονική γκολάρα του την σεζόν 2004/2005

THE NEWSROOM

14 Οκτωβρίου 2022

Από τις περίφημες δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Τούμπα μέχρι τις τελευταίες του συνεντεύξεις και τις αναφορές του περί ρουφιάνων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ο Νέρι Καστίγιο δείχνει μια εικόνα ανθρώπου που βρίσκεται μόνιμα σε πολεμικό μουντ. Αυτό όμως που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας για τον βετεράνο Μεξικανό παιχταρά, είναι η αγάπη που έχει ακόμα για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό.

Ο Νέρι Καστίγιο, που έχει βρεθεί στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο παρελθόν, αυτή την φορά κάνει ζέσταμα για το ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, φέρνοντας στη μνήμη του το 5-1 και το καταπληκτικό γκολ που είχε σημειωθεί από τη συνεργασία με Ζιοβάνι-Ριβάλντο. Ένα γκολ που χωρίς υπερβολή δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από συνεργασίες Μπαρτσελόνα επί Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα, ο αγαπημένος Νέρι των οπαδών του Ολυμπιακού, δεν θα κάτσει σε όποια κι όποια θύρα στις εξέδρες του Φαληρικού Σταδίου, αλλά μέσω μηνύματος του στο Instagram σε άπταιστα greeklish, κάνει γνωστό σε όλους οτι τον αγώνα θα τον παρακολουθήσει από την θύρα 7 μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς των Ερυθρόλευκων. «Δευτέρα έρχομαι στην 7 να θυμηθώ πάλι το 5-1» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλλά…αυτός είναι ο μόνιμα μανουριασμένος Καστίγιο!

Best of internet