Quantcast

Nα κρεμάσει παπούτσια σκέφτεται ο Ικάρντι μετά τον χωρισμό με την Μπεζαντάκου της Αργεντινής

Ελπίζουμε να μην κρεμαστεί κι ο ίδιος για μια Νάρα

THE NEWSROOM

4 Οκτωβρίου 2022

Το πιο γνωστό και τόξικ ζευγάρι στην ποδοσφαιρική κοινότητα, έχει όπως φαίνεται αποφασίσει οριστικά πως δεν θα πορευτεί για την υπόλοιπη ζωή μαζί. Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα, βρίσκονται εδώ και καιρό σε διάσταση, με τον Αργεντινό επιθετικό της Γαλατασαράι να μην μπορεί να δεχτεί την απόρριψη από την Αργεντινή Στέλλα Μπεζαντάκου και να σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση από το ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός πήγε στην πατρίδα του σε μία τελευταία προσπάθεια να τα βρει ξανά με την Γουάντα Νάρα, ωστόσο η ασφάλεια του απαγόρευσε την είσοδο έπειτα από εντολή της. Μάλιστα, η Γουάντα Νάρα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου των δύο πλευρών κάτι που έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τον Μάουρο Ικάρντι.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Αργεντινής μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού κατά τη διάρκεια εκπομπής του ειπώθηκε πως ο Ικάρντι σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν, αφού κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά που στη συνέχεια διαψεύστηκαν από το ζευγάρι ή ανθρώπους του κύκλου τους.

Αλλά…αυτοί είστε!

 

 

Best of internet