Quantcast

Δωμάτιο meme είναι οι τουαλέτες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Κριτική επιτροπή για ανδρικά μόρια που θα τις κατουρήσουν έβαλε ο 12χρονος διακοσμητής

THE NEWSROOM

29 Σεπτεμβρίου 2022

Viral πριν παίξει το πρώτο κατούρημα έγιναν οι τουαλέτες του γηπέδου «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» της ΑΕΚ. Δύο μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια, ένα πλάνο από το εσωτερικό του χώρου συγκίνησε τις ιντερνετικές μάζες. Όπως όλα δείχνουν, ο διακοσμητής ψήθηκε να βάλει στον τοίχο πάνω από τα ουρητήρια εικόνες γυναικών να γελάνε με τους αεκτζήδικους γκιώνηδες που θα τα τιμήσουν.

Η συγκεκριμένη ιδέα επί της διακόσμησης μας λέει ότι το 8χρονο που την ανέλαβε έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Το επίμαχο σημείο φαίνεται στο 0:48 του παρακάτω βίντεο:

Τα σχόλια ήταν αυτά ακριβώς που περιμένατε και περιμέναμε:

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιος προφήτης ανησυχούσε από πολύ νωρίς γι’αυτό:

Το πράγμα γίνεται ακόμη πιο meme διαβάζοντας την απάντηση που έδωσε στη LiFO κάποιος από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ. Η απάντηση είναι το καλύτερο κοκτέιλ «δεν ξέρω/δεν είναι έτσι/τι θέλετε από τη ζωή μου/θα το αλλάξουμε/γιατί μου σπάτε τα @@» που έχουμε δει τώρα τελευταία:

«Αυτά τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, μπήκε τώρα κάποιος έβγαλε κάποια βίντεο. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Ούτε ξέρω από πότε είναι αυτές οι φωτογραφίες

Πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα γιατί για ένα διάστημα ήταν και εύκολη η πρόσβαση στο γήπεδο μέχρι να το κλείσουμε. Έβγαζαν φωτογραφίες, τα είχαν βγάλει ως δεδομένα και άλλα πράγματα που δεν υπήρχαν, τελικά στην πορεία.»

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την επόμενη ιδέα ή έστω τις πρώτες σέλφι από τα εγκαίνια.

Best of internet