Quantcast

Ούτε για τους χιλιάδες οπαδούς του δεν βγάζει εισιτήρια ο Βόλος, προκειμένου να μην πάνε Αρειανοί

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Βόλος-Άρης στο Μονακό της Θεσσαλίας

THE NEWSROOM

27 Σεπτεμβρίου 2022

Όλοι φανταζόμαστε θα θυμάστε το ματς άγριας Δύσης που είχε γίνει στον μαγευτικό Βόλο στο περσινό πρωτάθλημα, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Άρη. Για περίπου μία ώρα τα επίσημα του Πανθεσσαλικού λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στον Βόλο είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, για να μην πούμε σε αερογέφυρα, με οπαδούς των δύο ομάδων να επιδίδονται σε…αθλοπαιδιές.

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από τις προηγούμενες ημέρες εκείνης της σεζόν, όταν με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη και μάλιστα τόνισε ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου (ακόμη και μέσω της viva) θα είχαν μόνο όλοι όσοι είχαν βρεθεί και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνας της ομάδας.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα περυσινά επεισόδια αλλά και η εκκρεμοδικία που υπάρχει έκτοτε, οδήγησαν τον Βόλο στην απόφαση να μην δώσει εισιτήρια όχι μόνο στους φίλους του Άρη, αλλά ούτε καν στους δικούς του. Και με ανακοίνωση αλα Βόλος, το καμάρι της Θεσσαλίας εξήγησε αναλυτικά το σκεπτικό που αφήνει τους χιλιάδες οπαδούς του εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια ούτε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους φίλους της ομάδας μας.

Κι αυτό συμβαίνει, για λόγους ασφαλείας λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Αρη, καθώς επίσης και εξαιτίας της εκκρεμοδικίας με την ΠΑΕ Αρης για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και για τα οποία δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Ως εκ τούτου, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA».

Αλλά…αυτό είναι το Μονακό της Θεσσαλίας!

Best of internet