Quantcast

Τέλος ο Μανωλάς από τον ΟΣΦΠ, στα Εμιράτα θα τρομοκρατεί με ΜΠΟΥ τους αντιπάλους του

Και ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε

THE NEWSROOM

22 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο λιμάνι της καρδιάς του, ύστερα από μια ομολογουμένως πλούσια και πετυχημένη καριέρα στην Ιταλία, δήλωσε με στόμφο πως το να αγωνίζεται κάποιος στο Καραϊσκάκης είναι κα…λα. ‘Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στο γήπεδο. Μπαίνεις μέσα στο Καραϊσκάκης και ανατριχιάζεις. Όταν ακούς τον κόσμο ξεχνάς τα πάντα. Θέλεις να στο πω ξεκάθαρα; Νιώθω μια κα…λα. Σαν να κάνεις έρωτα. Εγώ έτσι νιώθω.’ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εννέα μήνες μετά κι αφού στέφθηκε πρωταθλητής με την…αγαπημένη του ομάδα, κάνοντας νοερά έρωτα ακούγοντας τα συνθήματα στο γήπεδο, ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να αλλάξει λιμάνι και να μετακομίσει σε αυτό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Και πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρήκε μεγάλο συμβόλαιο στην Sharjah FC, για να αποχαιρετίσει σύντομα τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Το πιο αξιοσημείωτο όμως σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως πάλι με τον  Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία, αποχαιρετά τους ερυθρόλευκους ο Κώστας Μανωλάς. Το καλοκαίρι του 2014 είχε πουληθεί στην Ρόμα έναντι 15.000.000 ευρώ. Οκτώ χρόνια μετά ο Μανωλάς, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Μίτσελ από τους «ερυθρόλευκους» αποδέχτηκε την πρόταση από την Sharjah FC και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και στα ΗΑΕ.

Μένει τώρα να μάθουμε, αν Ολυμπιακός και Μανωλάς έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του ή οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν και λεφτά στα ταμεία τους από την Sharjah FC, ώστε να συνεχίσουν το έργο της Ρεαλοποίησης της ομάδας. Μέχρι να γίνουν και επίσημα οι Galacticos του Περαία. Μέχρι την τελική νίκη.

Αλλά…δεν πήγε και πολύ καλά αυτό!

 

Best of internet