Quantcast

Πριν το ντέρμπι με την Λιβέρπουλ η παρουσίαση του Καζεμίρο, αναρωτιόμαστε το γιατί

Ίσως να είναι και η μοναδική στιγμή της βραδιάς που θα πανηγυρίσουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

THE NEWSROOM

22 Αυγούστου 2022

Την ευκαιρία να πάρουν μια ένεση αισιοδοξίας για την φετινή χρόνια είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από σήμερα, αφού η διοίκηση των κόκκινων διάβολων έφτασε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του σπουδαίου αμυντικού χαφ, Καζεμίρο. Μεταγραφή που χρειάστηκε να δαπανηθούν περισσότερα από 80 εκατομμύρια για να ντυθεί στα κόκκινα και να παίξει συμπαίκτης με τον Μαγκουάιρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος χαφ θα παρουσιαστεί λίγο πριν την πρώτη σέντρα (22:00) για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ, με άπαντες να αναμένουν να δουν το νέο απόκτημα του αγγλικού συλλόγου με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ξεχάσουν οτι μέχρι πρότινος τον χώρο του άξονα υπερασπιζόταν ο ΜακΤόμινει.

Βέβαια το χρονικό σημείο οπού αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου σταρ, ίσως να έχει την δική του σημασία μιας και δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμα ο αγώνας και ο Σαλάχ με τον Ντίας δεν θα έχουν ακονίσει ακόμα τα τσεκούρια του πολέμου. Κίνηση που αν κρίνουμε από το περσινό αποτέλεσμα με την Λίβερπουλ και την σημερινή εικόνα των κόκκινων διαβόλων, ίσως να αποδειχτεί και ιδιαιτέρως σοφή.

Aλλά…αυτή είναι η Λίβερπουλ του Κλοπ!

 

Best of internet