Quantcast

Χαλαρά και απαλά πρωταθλητής Ευρώπης ο εθνικός μας γίγαντας, Μίλτος Τεντόγλου

Ήταν ωραίος ο Μίλτος ο φλου με άλμα στα 8.52

THE NEWSROOM

16 Αυγούστου 2022

Με τα γνωστά vibes αυγολέμονου που έχει πορευτεί στην καριέρα του και τον έχουν κάνει πασίγνωστο σε όλη την υφήλιο, ο εθνικός μας γίγαντας του αθλητισμού, Μίλτος Τεντόγλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και έκανε για άλλη μια φορά περήφανους τόσο τους Γρεβενιώτες συντοπίτες του, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τι κι αν στις χθεσινές του δηλώσεις, λίγο πριν τον τελικό φάνηκε απογοητευμένος με τον εαυτό του λέγοντας πως δεν του βγήκε τίποτα (παρόλο που πέρασε χαλαρά στον τελικό), ο Μίλτος Τεντόγλου με αδιανόητα άλματα στον σημερινό τελικό, έδειξε σε όλους γιατί θεωρείται το μεγαλύτερο αστέρι του κόσμου στο μήκος κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές του στίβου γενικότερα.

Ο Έλληνας αθλητής με άλμα στα 8.52 όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει άνετα το χρυσό μετάλλιο και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο, αλλά αυτή του η επίδοση αποτελεί και ρεκόρ αγώνων. Ο τεράστιος αυτός μύστης δε, ήταν τόσο χαλαρός μετά την τέταρτη του προσπάθεια που δεν μπήκε καν στον κόπο να επιχειρήσει πέμπτο και έκτο άλμα, υποθέτουμε επειδή ήθελε να δει κάνα άνιμε στο κινητό του.

Σε κάθε περίπτωση ο Μίλταρος ο Τεντόγλου, έδειξε σε τρομερή κατάσταση, τα υπόλοιπα άλματα του ήταν όλα πάνω από 8 μέτρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους ανταγωνιστές του. Τώρα μένει να δούμε πόσες φορές ακόμα θα μας κάνει να καθηλωθούμε στις οθόνες μας καλοκαιριάτικα για να τον παρακολουθούμε να μαγεύει κόσμο και να γουστάρουμε με τις δηλωσάρες του μετά. Κι είμαστε σίγουροι οτι θα είναι πολλές ακόμα αυτές οι φορές.

 

Aλλά…αυτός είναι ο Μίλτος Τεντόγλου!

Best of internet