Quantcast

Κατευθείαν από το Καρτέλ Σιναλόα ο νέος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Κάρλος Σαλσίδο

Tην πιο Ελ Τσάπο ομάδα της Superleague θέλει να φτιάξει ο Ματίας Αλμέιδα

THE NEWSROOM

6 Ιουλίου 2022

Δεν ξέρουμε αν με τον Ματίας Αλμέιδα στο τιμόνι, οι οπαδοί της μοναχοκόρης της προσφυγιάς θα δουν στον αγωνιστικό χώρο την ΑΕΚ των ονείρων τους, το μόνο σίγουρο όμως είναι οτι θα δουν μια ΑΕΚ που θα τρώει λαρύγγια. Κι αν αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε μια φορά από το Αργεντίνικο ταπεραμέντο του νέου της προπονητή, οι μεταγραφικοί της στόχοι φωνάζουν από χιλιόμετρα οτι φέτος η Ένωση θα πορευτεί με ρόστερ νίντζα.

Μετά τον δυναμικό αμυντικό χαφ Γιενς Γιόνσον που αποκτήθηκε, η ΑΕΚ έχει στραφεί στην αγορά κεντρικού αμυντικού για να καλυφθεί ποιοτικά η περσινή αχίλλειος πτέρνα της. Και τι καλύτερο από το να πλαισιώσεις δίπλα στον Όγκνιεν Βράνιες (δεν είναι σίγουρο ακόμα οτι θα μείνει) έναν ακόμα πιο ταλιμπάν στόπερ, με καταγωγή από το Μεξικό και φυσιογνωμία αρχιβαρόνου του Καρτέλ Σιναλόα; Το όνομα αυτού, Κάρλος Σαλσίδο.

Ο Σαλσίδο ανήκει στην Τορόντο και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024, ωστόσο η ομάδα του δεν φαίνεται να “καίγεται” για να τον κρατήσει. Άλλωστε, πρόσφατα προχώρησε στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Ντομένικο Κρισίτο, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Σαλσίδο. Επομένως η ΑΕΚ είναι γερά στο κόλπο της απόκτησης του.

Ο Μεξικανός εκτός από φάτσα που τρομάζει και τον πιο τολμηρό επιθετικό που θα βρεθεί στο διάβα του, διαθέτει και πολύ καλό βιογραφικό, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από Φιορεντίνα (2016-17) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2018-19). Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως από το 2015 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικού, μετρώντας 48 ματς.

Αλλά…αυτός είναι ο Κάρλος Σαλσίδο!

Best of internet