Quantcast

Η Νέα Υόρκη προτάθηκε για τελικό κυπέλλου Ελλάδας, κάντε αερογέφυρα την γέφυρα του Μπρούκλυν

Έτοιμος να ζήσει μεγάλες στιγμές είναι ο απόδημος Ελληνισμός

THE NEWSROOM

29 Ιουνίου 2022

Πιο έτοιμοι από ποτέ να διδάξουμε οπαδική πολιτισμάρα και σουπερλιγκάτο ποδόσφαιρο νιώθουμε εδώ στην Ελλάδα και το μέρος που προτάθηκε να λάβει την τιμή να φιλοξενήσει την πιο συναρπαστική διοργάνωση του κόσμου, δηλαδή το κύπελλο Ελλάδας, είναι η Νέα Υόρκη. Ναι καλά διαβάσατε, η Νέα Υόρκη. Γιατί αφού χορτάσαμε κωμωδία εμείς στην χώρα, ήρθε η ώρα να γελάσει και ο απόδημος ελληνισμός.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επαγγελματικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου και με την παρουσία και του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε πρόταση να εξεταστεί η πιθανότητα ο τελικός του Κυπέλλου τη νέα χρονιά να γίνει στη Νέα Υόρκη.

Στο παρελθόν πολλές φορές έχει ακουστεί ότι η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται το ενδεχόμενο να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου στο εξωτερικό, αλλά ποτέ το συγκεκριμένο σχέδιο δεν είχε πάρει σάρκα και οστά.

Ωστόσο αυτή τη φορά η ΕΠΟ το παραδέχθηκε και δημόσια ότι είναι στις προθέσεις της να διεξαχθεί ο αγώνας σε πόλεις του εξωτερικού όπου ζουν πολλοί Έλληνες με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο να προτείνει την Νέα Υόρκη.

Αλλά…αυτοί είμαστε!

Best of internet